Lauri Markkasen rinnalla pelannut supertähti takoi 17-vuotiasta surutta – haki sen jälkeen talosta aseen

Ja Morant on NBA-joukkue Memphis Grizzliesin tähtipelaaja. Koripallotaitojen vastapainoksi mies on kerännyt epäilyttävää mainetta yksityiselämässään.

Lauri Markkasen kanssa tähdistöottelussa pelannutta Memphis Grizzliesin supertähteä Ja Morantia syytetään 17-vuotiaan pahoinpitelystä. Washington Postin toimittaja sai haltuunsa poliisin materiaalia, jonka mukaan Morant olisi hakannut 17-vuotiasta teiniä useaan kertaan nyrkillä koripallo-ottelussa Morantin kotona viime kesänä.

Morantin sekoilu ei loppunut siihen. Washington Postin mukaan poliisin tekemät haastattelut ovat paljastaneet, että Morant kävi pahoinpitelyn jälkeen talossaan ja tuli takaisin käsi aseella, jonka hän oli laittanut vyölleen.

Morant puolustautui poliisihaastattelussa sanomalla, että 17-vuotias oli lyönyt häntä ensin. Morantin mukaan 17-vuotias oli heittänyt koripallon hänen päähänsä, ja supertähti oli toiminut itsepuolustukseksi. Morantia vastaaan ei kuitenkaan nostettu syytteitä, sillä syyttäjillä ei ollut tarpeeksi näyttöä miestä vastaan. 

Muutama päivä ennen tapahtumaa Morant oli riehunut memphisiläisessä ostoskeskuksessa. Morant oli uhkaillut ostoskeskuksen turvallisuuspäällikköä ja yksi supertähden seurueen jäsenistä oli tuupannut turvallisuuspäällikköä päästä.

Morant on ollut muutenkin kyseenalaisissa otsikoissa. NBA tutkii tapausta, jossa Morantin seurueen autosta osoitettiin punaisella laserilla Indiana Pacersin kulkueeseen. On kuitenkin epäselvää, tuliko lasersäde aseesta.

Morant pelaa Grizzliesissä neljättä kauttaan. Hurjista donkeistaan tunnettu yhdysvaltalainen on pelannut tähdistöottelussa kaksi kertaa. Morant on nakuttanut tällä kaudella NBA:ssa koreja 27,1 pisteen ottelukeskiarvolla.

Lue myös:

    Uusimmat