Lauri Markkanen loppusekuntien sankariteostaan: "Taisin vain tahtoa sen pallon"

Chicago Bullsin voiton NBA:n kotiottelussa Detroit Pistonsia vastaan turvannut Lauri Markkanen oli myös joukkueensa ykköspistemies lauantain kierroksen 107-105-voitossa.

19 pistettä pussittanut Markkanen heitti reilu minuutti ennen loppusummeria Chicagon 106-105-johtoon kylmänviileällä hyppyheitollaan.

Tämän jälkeen Kris Dunn lisäsi Bullsin johdon kahteen pisteen vapaaheitosta, mutta Detroit sai vielä päätössekuntien riistollaan paikan nousta tasoihin. Tässä vaiheessa Reggie Bullockin heitto kuitenkin pomppasi korirenkaasta ja Markkanen nousi ylimmäs napaten levypallon summerin soidessa.

– Tiesin, että aika oli vähissä. Saimme hyvän häirinnän heidän heittoon ja joku taisi hakea vielä donkkiakin mun ylitse, mutta taisin vain tahtoa sitä palloa, Markkanen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Markkanen viiletti kentällä 26 minuuttia heittäen viidestätoista pelitilanneheitostaan seitsemän sisään. Kolmoset suomalaiselle upposivat neljä seitsemästä yrityksestä. 19 pisteen kylkeen Markkanen haki neljä levypalloa, jakoi yhden syötön, torjui kerran ja riisti kolmesti.

– Joka kerta, kun pääsee pelaamaan, niin tuntuu paremmalta ja tottuu peliin. Vielä on matkaa jäljellä, mutta hyvään suuntaan ollaan menossa, Markkanen hymyili.

Chicago isännöi seuraavaksi Miami Heatia maanantain ja tiistain välisen yön ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat