Mainos

Laturi kommentoi kampanjakirjan väitteitä: Aika dramaattisesti sanottu

Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi ihmettelee Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjaa käsittelevän kirjan väitteitä. Väitteestä uutisoi tänään Helsingin Sanomat.

Sydänten presidentti -kirjassa kuvaillaan, kuinka vihreiden puoluetoimiston väki yritti kampittaa kampanjatoimiston organisoimaa vaalikampanjaa. Kirjan mukaan vaalikampanjaan lyötiin kapuloita rattaisiin juuri puoluesihteeri Laturin johdolla. Kirjan mukaan Laturi muun muassa uhkasi katkaista rahaliikenteen kampanjatoimistoon.

– Kun tehdään tällaisia isoja projekteja, joita vaalikampanjakin on, totta kai välillä tule vaikeita hetkiä. Mielestäni pääsimme kyllä aika hyvin yhteen, ja siitä kertoo myös se, että saatiin myös tällainen tulos, Laturi sanoo MTV3 Uutisille.

– Mielestäni aika dramaattisesti sanottu se asia verrattuna siihen, miten asia todellisuudessa oli, hän jatkaa.

Laturin mielestä kampanjatoimiston ja puoluetoimiston työnjako kampanjassa oli hyvä.

– Kirja antaa ihan kokonaisuudessa hyvän kuvan kampanjasta, mutta kun kirjoja tehdään, totta kai pitää olla myös dramatiikkaa. Dramatiikkaa on ehkä luotu tätä kautta, Laturi pohtii.

Vihreiden presidenttiehdokkaan Pekka Haaviston vaalikampanjan etenemisestä kertova kirja julkistetaan tänään. Kirjan ovat kirjoittaneet viestintäammattilainen Jussi Lähde ja kampanjapäällikkö Riikka Kämppi.

(MTV3)

Katso vihreiden puoluesihteeri Panu Laturin kommentit:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.