Lapsi putosi kerrostalosta ja kuoli Vantaalla – poliisin mukaan kyse oli onnettomuudesta, näin tutkinta jatkuu

Tällä karmea onnettomuus tapahtui – lapsi menehtyi pudottuaan korkealta kerrostalosta Vantaalla 0:32
Täällä karmea onnettomuus tapahtui.

Vantaalla korkealta kerrostalosta pudonneen lapsen tapausta tutkitaan jatkossa kuolemansyyn selvittämisenä. Selvityksen suorittaa poliisi.

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo asiasta tiedotteessaan. Poliisi ei ota tiedotteessaan suoraan kantaa siihen, epäilläänkö lapsen putoamiseen liittyvän rikosta. Tutkinnan jatkuminen pelkkänä kuolemansyyn selvittämisenä kuitenkin puhuu sen puolesta, että rikosta ei epäillä. Poliisi myös kuvailee tapahtunutta onnettomuudeksi.

Poliisi kertoo, ettei se aio tiedottaa asiasta toistaiseksi enempää.

– Kuolemansyyn selvittämiseen liittyvät asiat ovat salassa pidettävää tietoa, joten poliisi ei tässä vaiheessa tiedota tapauksesta enempää, poliisin tiedotteessa sanotaan.

Lapsen kuolemaan johtanut tilanne sattui eilen tiistaina Vantaan Havukoskella, lähellä Havukosken ostoskeskusta. Onnettomuustalossa on yli kymmenen kerrosta.

Itä-Uudenmaan poliisi kertoi turmasta eilen Twitter-tilillään. Julkisuuteen ei ole kerrottu juuri mitään tapaukseen liittyviä yksityiskohtia. Poliisi ei ole avannut esimerkiksi sitä, mistä lapsi tarkalleen putosi. Myöskään lapsen ikää ei ole kerrottu julkisuuteen.

Eilen mediassa olleiden tietojen perusteella tapahtumapaikalla oli ainakin pian turman jälkeen sivullisia silminnäkijöitä. Vantaan sosiaali- ja kriisipäivystys on kertonut järjestävänsä tapaukseen liittyvän kriisiapua.

Lue myös:

    Uusimmat