Mainos

Lapsen tapaamisoikeuteen tyytymätön isä soitti lastensuojeluun – uhkasi ampua ja grillata sekä äidin että sosiaalityöntekijän

11:21

Mies tuomittiin ehdolliseen vankeuteen tämän uhattua poikansa äitiä väkivallalla.

Huomenta Suomessa pohdittiin, miten vanhempien ero vaikuttaa lapseen ja miten sen aiheuttamat ongelmat voisi minimoida.

Mies oli ollut kertomansa mukaan tyytymätön siihen, että lapsen tapaamisoikeus ei ollut toteutunut sovitulla tavalla. Hän oli ollut yhteydessä lastensuojeluun ja käyttänyt uhkaavaa kieltä.

– Ilmoituksen mukaan [mies] on muun ohella uhannut ampua äidin ja grillata sosiaalityöntekijän ja äidin viitaten [lapsensa äitiin]. [Mies] on lisäksi kertonut omistavansa aseen ja aikovansa ampua muun ohella [lapsensa äidin], oikeuden tuomiossa kerrotaan.

Todistajan kuultu lastensuojelun edustaja oli kertonut, ettei kokenut miehen lausumia uhkaavana. Sen sijaan lapsen äiti kertoi, että koki perhetyöntekijän kautta kuulemansa lausumat uhkaavina.

Mies itse oli sitä mieltä, että syytteelle ei ollut perustetta.

– Kielenkäyttö on hänen mukaansa ollut normaalia ja vastaa muun ohella sitä, miten hänen työssään rakennustyömaalla puhutaan, tuomiossa kerrotaan.

Oikeus katsoi, että mies on tuomittava laittomasta uhkauksesta. Mies on aiemmin tuomittu sakkoihin lapsensa äitiin kohdistuneesta uhkauksesta. Mies tuomittiin teosta 45 päivän ehdolliseen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.