Lähtisitkö lomalle nudistihotelliin? Täällä se onnistuu!

Oletko jo valmis heittämään pyyhkeen kehään, koska seuraavaa lomakohdetta ja majoitusta on vaikea valita? Mitä jos sen sijaan heittäisit pyyhkeen ja vaatteetkin nurkkaan ja suuntaisit vapautuneelle lomalle nudistihotelliin? Room5-sivusto listasi parhaimmat kohteet.

Nudistikohteeseen matkaava voi välttyä pahimmilta pakkaus- ja vaatekriiseiltä, sillä kohteessa ei vaatteita paljoa tarvita. Monille ajatus alastomien vartaloiden ympäröimänä olemisesta voi olla liikaa, mutta toiset kokevat sen vapauttavana.

Ensimmäistä kertaa nudistihotelliin matkaavien on hyvä ottaa muutama asia huomioon.

Ensinnäkin joissakin hotelleissa on omat alueensa nudisteille ja perinteisesti vaatteet päällä lomaileville. Vaatteet on siis syytä pitää päällä muilla kuin nudisteille tarkoitetuilla alueilla.

Toisekseen tuijottaminen ja tunkeileva käytös on hyvin epäkohteliasta. Juttelu on tietenkin sallittua, mutta alastomuus ei missään tapauksessa tarkoita sitä, että minkäänlainen sopimaton käytös olisi hyväksyttävää. Myöskään seksin harrastaminen nudistikohteissa, kuten muillakaan julkisilla paikoilla, ei ole sallittua.

Nudistikohteissa valokuvaavan täytyy myös aina muistaa kysyä taustalla näkyviltä ihmisiltä siihen lupa. Muista myös ottaa pyyhe mukaan kylpylään tai rannalle!

Vera Playa Club

Espanja

Kuva Trivago, kuvan lähde Vera Playa Club Hotel

Veran kaupungissa Espanjassa on yksi tutun lomamaan tunnetuimpia nudistirantoja. Palmujen koristaman rannan lisäksi Vera Playa Clubilla vieraat pääsevät nauttimaan allaselämästä ilkosillaan. Resortissa riittää tekemistä: tarjolla on tanssikursseja, päiväretkiä ja teemajuhlia iltaisin.

Naturplaya

Mallorca, Espanja

Toukokuusta lokakuuhun Pohjois-Mallorcalla sijaitseva hotelli on pelkästään nudistivieraiden käytössä. Talviaikaan Naturplayassa sallitaan tietyillä alueilla perinteisesti vaatteissa viihtyvät vieraat. Hotellissa on nakuilun lisäksi tarjolla muitakin aktiviteetteja, kuten golfausta, ja patikointiretken voi tehdä myös läheiseen Llevantin kansallispuistoon.

Hidden Beach Resort

Meksiko

Kuva Trivago, kuvan lähde Hidden Beach Resort

Meksikon Tulumissa sijaitsevassa Hidden Beach Resortissa voi nauttia katetuissa aurinkotuoleissa Karibian meren tuulesta ja auringosta. Upealla Riviera Maya -rannalla sijaitseva hotelli on suunnattu vain aikuisille. Yksi hotellin erikoisuus ovat nudistihäät, joissa hääparista vieraisiin kaikki ovat ilman vaatteita. Hotellin sisustus on ylellinen, ja ravintolassa tarjoillaan aitoa meksikolaista ruokaa.

Hotel Zum Walde

Saksa

Kuva Trivago, kuvan lähde Hotel zum Walde

Hotel Zum Walde sijaitsee Länsi-Saksassa Stolbergin kylässä, jossa rauhoittava maaseutuloma on taattu. Vieraat pääsevät nauttimaan olostaan alasti uima-altaalla sekä erillisellä aurinkoterassilla. Kylpyläosaston palveluihin kuuluu uima-altaan lisäksi sauna sekä höyrysauna. Matkaan voi helposti yhdistää myös shoppailua ja kulttuuria, sillä Köln, yksi Saksan suurimmista kaupungeista, sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä.

Gästehaus Lührmann

Itävalta

Kuva Trivago, kuvan lähde Gästehaus Lührmann

Keskellä kaunista Itävaltaa sijaitsee alastomuudesta nauttivien idyllikohde. Ramsau am Dachsteinissa sijaitsevassa Gästehaus Lührmann -hotellissa vieraat pääsevät nauttimaan upeista vuoristoalueen näkymistä, raikkaasta ilmasta sekä vehreästä ympäristöstä. Hotellin nudistialueeseen kuuluu sauna, uima-allas, puutarha sekä terassi. Hotellin ravintola järjestää vieraille säännöllisesti grillijuhlia sekä tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri maiden ruokiin.

Clover Spa and Hotel

Iso-Britannia

Kuva Trivago, kuvan lähde Clover Spa and Hotel

Nakulomasta voi Englannissa nauttia aivan suurkaupungin hälinässä, sillä Clover -kylpylähotelli sijaitsee Britannian toiseksi suurimman kaupungin Birminghamin keskustassa. Hotellin nudistialueella pääsee nauttimaan olostaan ilman rihmankiertämää, ja tarjolla on paljon erilaisia hoitoja ja hierontoja. Myös terveellisiä välipaloja ja alkoholittomia juomia tarjoillaan hotellin kahvilassa alastomille asiakkaille. Rentoutumisen jälkeen kaupungin keskustaan voi suunnata katsomaan nähtävyyksiä, ostoksille tai tutustumaan yöelämään.

Vritomartis

Kreikka

Kuva Trivago, kuvan lähde Vritomartis Hotel and Bungalows 

Vritomartis on perinteisesti rakennettu kreikkalainen hotelli, jonka allasalueelle pääsee nauttimaan vedestä ilman rihman kiertämää. Hotellin yhteydessä on myös pieni yksityinen ja syrjäinen ranta, jonne nudistivieraat pääsevät ottamaan aurinkoa ja uimaan mereen. Alastomana hotellin puutarhassa saa esimerkiksi pelata tennistä, rantapalloa ja vaikka kokeilla jousiammuntaa! Vritomartis sijaitsee Kreetan saarella.

Solaris Naturist Residence

Kroatia

Aurinkoloma ja idyllinen ympäristö yhdistyvät Kroatiassa sijaitsevassa Solaris Naturist Residence -hotellissa, joka sijaitsee meren äärellä suurten tammimetsien ympäröimänä. Lähellä hotellia sijaitsee myös parin kilometrin pituinen nudistiranta. Koko perheelle suunnattu hotelli tarjoaa ohjelmaa, viihdettä ja urheiluaktiviteettejä kaiken ikäisille.

Lähde: Room5, Trivago

***

Unelmista totta: liettualaiset sisarukset laskettelivat puolialasti Alpeilla!

Helmikuussa 2016 julkaistulle videolle tallentui liettualaisten Lina ja Dalia Dargyten lasku aurinkoisilla Ranskan Alpeilla. Lämpötila oli tuona päivänä vain viisi astetta.


Lue myös:

    Uusimmat