Mainos

Lähes puolet naisista ei halua harrastaa seksiä täysin alasti

Naiset pitäisivät mielellään rintaliivit yllään. Myös valojen toivotaan olevan poissa päältä.

Uuden englatilaistutkimuksen mukaan 48 prosenttia naisista ei mielellään riisuutuisi kokonaan sängyssä, vaan he pitäisivät päällään edes yhden vaatteen. 54 prosenttia näin vastanneista kertoo syyksi itsevarmuuden nostamisen vartalon suhteen. Miehet eivät kuitenkaan ole asiasta niin innoissaan: vain 36 prosenttia miehistä lämpenee ajatukselle, että naisella olisi seksin aikana vaatteita yllään.

Jos naisella olisi seksin aikana vaate yllään, suurin osa miehistä valitsisi seksikkään yöpaidan. Suurin osa naisista puolestaan pitäisi mielellään rintaliivit yllään. Tulokset paljastivat myös, että 61 prosenttia naisista harrastaisi seksiä mieluiten ilman valoja. Miesten vastaava luku oli vain 37 prosenttia.

Tutkimuksen toteutti englantilainen MyCelebrityFashion-sivusto. Sivuston markkinointijohtaja Andy Barr toteaa tutkimuksen osoittavan, kuinka tärkeässä osassa vaatteet ovat naisten vartalollisen itsevarmuuden suhteen.

– Se, että näin suuri osa naisista kertoo tuntevansa olonsa seksikkäämmäksi vaate yllään, kertoo miten vaatteet voivat nostaa naisen minäkuvaa, hän sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Metro.co.uk

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.