Lähes 300 työpaikkaa vaakalaudalla: Suomeen muun muassa Audeja ja Volkswageneja tuova Kesko aloittaa yt-neuvottelut autoliiketoiminnassaan

Kesko aloittaa yt-neuvottelut autoliiketoiminnassaan. Neuvottelujen piirissä on koko autoliiketoiminnan henkilökunta, ja vähennystarve on enintään 280 henkilötyövuotta ensi vuoden loppuun mennessä.

Toimiala työllistää nykyisin noin  1  360 ihmistä. Keskon tavoite on kasvattaa autoliiketoiminnan myyntiä ja parantaa kannattavuutta. Irtisanottaville pyritään tarjoamaan töitä yhtiön automyynnissä tai muissa liiketoiminnoissa.

–  Autotoimiala on keskellä murrosta, ja uudistumisemme on välttämätöntä kasvun ja paremman kannattavuuden saavuttamiseksi. Nyt tehtävät toimenpiteet ovat tärkeä osa Keskon kasvustrategian toteuttamista, perusteli Keskon autokaupan toimialajohtaja Matti Virtanen tiedotteessa.

Kesko toimii Volkswagenin, Audin, Seatin, Cupran, Porschen ja Bentleyn henkilöautojen maahantuojana. Lisäksi se tuo MAN-kuorma-autoja ja saman merkin paketti- ja linja-autoja. Sen vähittäiskauppayhtiö K-Caara myy uusia ja käytettyjä autoja 15 paikkakunnalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja