Lähde: Naisystävänsä pahoinpitelystä syytetty Mason Greenwood, 21, palaa ManUn vahvuuteen

Tulosruutu: Manchester United avasi Valioliiga-kautensa voitolla

The Athleticin mukaan Englannin Valioliiga-seura Manchester United on tehnyt ratkaisunsa kohupelaaja Mason Greenwoodin kohdalla.

Sivuston mukaan Greenwood palaa Unitedin vahvuuteen.

Greenwood, 21, pidätettiin viime vuoden tammikuussa, kun hänen tyttöystävänsä Harriet Robson jakoi sosiaalisessa mediassa kuvia ja videon, jossa hän kertoi joutuneensa väkivallan uhriksi. 

Greenwoodia syytettiin muun muassa raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä. Oikeusprosessi päättyi helmikuussa Robsonin vedettyä syytteensä pois.

Greenwood on ollut hyllytettynä Unitedin sisäisen tutkinnan ajan. United julkaisi keskiviikkona tiedotteen, jonka mukaan tutkinta on nyt loppusuoralla.

Tapaus on herättänyt runsaasti kuohuntaa manchesterilaisseuran ympärillä. Unitedin kannattajat osoittivat mieltään maanantaina seuran Valioliiga-kauden avausottelun yhteydessä. Valtava joukko faneja vastusti ideaa, jossa Greenwood saisi palata Unitedin edustusjoukkueen vahvuuteen. 

Ennen skandaalia Greenwood oli yksi Englannin jalkapallon kirkkaimmista lupauksista. Hän teki A-maajoukkuedebyyttinsä syksyllä 2020.

Lue myös:

    Uusimmat