Lähde: Ilves tekemässä SM-liigaan kovan kaappauksen

Maalikooste: Ilves - JYP 5:16
Tänään Tapparan kohtaava Ilves oli keskiviikkona vaikeuksissa JYPiä vastaan.

Tampereen Ilves on tshekkimedian mukaan onnistumassa kaappaamaan ensi kauden ryhmäänsä kovia tehoja HC Vitkovicessa paukuttaneen hyökkääjä Dominik Lakatosin.

Tshekkisivusto iSport.cz kertoo, että Lakatosin lähtö Vitkovicesta näyttää tällä hetkellä todennäköiseltä ja kohteena olisi nimenomaan Ilves.

23-vuotias Lakatos oli runkosarjassa ostravalaisjoukkueen paras pistemies tehtyään 48 runkosarjaottelussa tehot 23+19=42. Pudotuspeleissä Vitkovice romahti ensimmäisellä kierroksella 2-0-johdosta ulos HC Brnon voitettua kolme seuraavaa ottelua.

Lakatos on New York Rangersin kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2017. Hän debytoi tällä kaudella myös Tshekin maajoukkueessa Euro Hockey Tourilla sekä Venäjän että Ruotsin turnauksissa.

Sama lähde kertoo, että Vitkovice olisi havitellut Tapparaan täksi kaudeksi palannutta maalivahti Dominik Hrachovinaa riveihinsä, mutta kakkosvahdin asemaan Tampereella juuttunut Hrachovina ei kuitenkaan ole toistaiseksi tarttunut haaviin.

Ilta-Sanomat uutisoi alkuviikosta, että Ilves on hankkinut ensi kauden miehistöönsä SM-liigan pistepörssin ykkösmiehen, HPK:n Petri Kontiolan.

Lue myös:

    Uusimmat