Lääkärin pelottava video: Viimeiset hetkesi voivat olla tällaiset, jos et ota koronaa vakavasti – "Tämän näet elämäsi lopussa"

Lääkäri teki ajatuksia herättävän videon Yhdysvalloissa – tältä voi näyttää viimeiset hetkesi, jos et ota koronaa vakavasti: ”Tämän näet elämäsi lopussa” 0:53
Katso videolta, miltä koronapotilaan viimeiset hetket voivat näyttää.

Yhdysvaltalainen tehohoitolääkäri Kenneth E. Remy on toiminut eturintamassa koronapotilaiden pelastamisessa.

Kenneth E. Remy kuvasi videon, joka on kuvattu sängyllä makaavan potilaan näkökulmasta. Näky on pelottava. Remy on videolla hengityslaitteen putki kädessä, jonka kanssa hän lähestyy kameraa.

Tehohoidossa koronapotilaille laitetaan usein henkitorveen hengitysputki, sillä potilas ei saa riittävästi happea. Toimenpide on kivulias, eikä sitä kestä ilman kipulääkitystä.

– Tältä se näyttää. Toivon, että elämäsi viimeiset hetket eivät näytä tältä. Tämän näet elämäsi lopussa, jos emme ota vakavissamme kasvomaskien käyttöä julkisissa paikoissa, sanoo Remy videolla.

Remy teki videon, sillä moni ihminen on kieltäytynyt käyttämästä kasvomaskia. Ihmiset ovat myös kieltäytyneet käyttämästä maskia poliittisena kannanottona.

Remyn oli viime viikolla kerrottava 11 perheelle, että heidän sukulaisensa on menehtynyt koronavirukseen.

– Se on kauhein tapa aloittaa keskustelu.

Katso ylhäällä olevalta videolta tehohoitolääkärin video, miltä ihmisen viimeiset hetket voivat näyttää ennen koronaviruskuolemaa!

Lue myös:

    Uusimmat