Lääkäriaseman piti lähettää asiakkailleen hyvän joulun toivotukset – asiakkaat saivatkin viestin aggressiivisesta keuhkosyövästä

Englannissa paikallisen lääkäriaseman piti lähettää asiakkailleen hyvän joulun toivotukset, mutta joulutoivotusten sijaan asiakkaille lähtikin viesti, jossa kerrottiin heidän sairastavan aggressiivista keuhkosyöpää, kirjoittaa yleisradioyhtiö BBC.

Tapaus sattui jouluaatonaattona Doncasterin kaupungissa. Lääkäriasema lähetti noin tuntia myöhemmin asiakkailleen uuden viestin, jossa kerrottiin, että kyseessä oli virhe ja tarkoituksena oli toivottaa hyvää joulua.

Virheellinen viesti ehti aiheuttamaan huolta ja hämmennystä asiakkaiden keskuudessa.

Ostoksilla ollut ja testiensä tuloksia odottanut Sarah Hargreaves sanoi BBC:lle murtuneensa viestin saatuaan.

– Olin erittäin huolissani. Minulta oli juuri poistettu luomi ja odotin koepalan tuloksia.

Viesti yllätti täysin myös Carl Chegwinin, joka kertoo ajatelleensa ensimmäisenä, että oliko kyseessä jokin sairas vitsi.

– Käyn harvoin lääkärissä, sitten yllättäen onkin syöpä. Raavin päätäni ja ajattelin, että koska tupakoin niin tietävätkö he jotain mitä minä en, Chegwin kertoi BBC:lle.

– Entä jos viesti olikin lähetetty tarkoituksella ja sitten kerrotaankin, että kyseessä oli jouluviesti, ja sitten taas kerrotaan että viesti olikin tarkoitettu sinulle, Chegwin kysyi.

Virheellinen viesti oli BBC:n mukaan lähetetty asiakkaille jotka olivat rekisteröityneet leikkaukseen jouluaatonaattona. Lääkäriasema ei kommentoinut tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat