La Liga saattaa estää Antoine Griezmannin supersiirron Barcelonaan: "Se on mahdollista"

Jalkapallon Espanjan pääsarja La Liga saattaa estää Antoine Griezmannin siirron Barcelonaan, kertoo Onda Cero.. Ranskalaistähden vanha seura Atletico Madrid teki valituksen Barcelonan hankittua pelaajan 120 miljoonalla eurolla aktivoimalla ulosostopykälän.

Ulososton hinta putosi 1. heinäkuuta 200 miljoonasta eurosta 120 miljoonaan euroon. Atletico väittää, että sopimus oli tehty aiemmin ja heille tulisi maksaa alkuperäinen summa.

– Se on mahdollista estää pelaajan siirto. Sarja tekee päätöksen siitä, millainen ratkaisu asiassa nähdään, La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas sanoi.

Griezmann on jo pelannut yhden ottelun uuden seuransa riveissä. Barcelona hävisi Japanissa pelatun harjoitusottelun Chelsealla 1-2 lukemin. 

– Atletico laittoi valituksen eteenpäin ja laittoi epäilykset sille, että voimmeko hyväksyä siirtoa. Prosessi on paraikaa käynnissä ja asiaa selvittävät tahojen on päästävä ratkaisuun, Tebas totesi.

Atletico oli jo aiemmin tehnyt ilmoituksen kansainväliselle jalkapalloliitto Fifalle Barcelonan laittomasta lähestymisestä Griezmanniin. Hän torjui Barcelonan tarjouksen viime kesänä. 


Lue myös:

    Uusimmat