Mainos

L'Express: Ruhtinas Albertin morsian yritti paeta häittensä alla

Monacon ruhtinas Albertin morsian, eteläafrikkalainen ex-uimari Charlene Wittstock, yritti jättää sulhasensa juuri häiden alla ja paeta maasta, kertoo ranskalaislehti L'Express.

Lehden mukaan tuleva prinsessa yritti paeta kiihkeinä käyviä häävalmisteluja ranskalaiselta Nizzan lentokentältä viikko sitten määränpäänään kotimaansa Etelä-Afrikka. Wittstockin kerrotaan ostaneen matkalleen yhdensuuntaisen lipun.

Lehden mukaan morsiamen pakoyrityksen taustalla olisivat uudet, sulhasta koskevat epämiellyttävät paljastukset. Albertilla poikamiesajoiltaan varsin värikäs menneisyys, johon kuuluu koko joukko kohusuhteita ja myös kaksi aviotonta lasta. Vuonna 1992 syntyneen tytön äiti on amerikkalainen tarjoilija ja vuonna 2003 syntyneen pojan puolestaan togolainen lentoemäntä.

L’Expressin mukaan tilanteeseen puuttuivat kuitenkin lentokentän poliisit, jotka pysäyttivät Wittstockin kentällä Monacon ruhtinashuoneen pyynnöstä. Morsian saatiin palaamaan ruhtinaskuntaan viimein sen jälkeen, kun paikalle lähetetty arvovaltainen monacolaissovittelija oli saanut naisen pään käännettyä.

Ennen pakoyritystään Wittstock oli ollut Pariisissa hääpukunsa sovituksessa. Episodin jälkeen hän on jättäytynyt syrjään suurimmasta osasta virallisia tapaamisia ja hänen kerrotaan osallistuneen vain aivan välttämättömimpiin niistä.

Monacon ruhtinashuone kiistää jyrkästi L'Expressenin väitteet pakoyrityksestä.

–Näiden huhujen ainoa tarkoitus on vahingoittaa hallitsijan imagoa ja ne vahingoittavat vakavasti tätä iloista tapahtumaa, hovista todetaan.

Monacon ruhtinas Albert ja Charlene Wittstock on määrä vihkiä kaksipäiväisissä häissä tulevana viikonloppuna. Perjantaina suoritetaan siviilivihkiminen ja lauantaina on vuorossa meilläkin televisiosta nähtävä kirkollinen seremonia, johon kokoontuu perheen ja läheisten lisäksi myös iso joukko kuninkaallisia, valtionpäämiehiä ja seurapiirikermaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.