Kysely paljasti: Hän on 2010-luvun seksisymboli

Marilyn Monroe ja Birgitte Bardotin karisma ja naisellinen viehätysvoima on säilynyt ihmisten mielissä läpi vuosien. Helmen kyselyssä lukijat paljastivat, ketä he pitävät 2010-luvun seksisymbolina.

Valtaosa lukijoista piti Helmen kyselyssä 2010-luvun seksisymbolina burleskitaiteilija Dita Von Teeseä. Von Teesen naisellinen ja aistikas viehätysvoima on sulattanut niin maailmalla kuin Suomessa hurjasti sydämiä.

Dita Von Teese

Burleskitaiteilija Dita Von Teeseä, 39, piti 2010-luvun seksisymbolina peräti 21 prosenttia vastaajista.

Naisellisuutta hehkuvaa persoonallista taiteilijaa pidetään sekä tyylikkäänä että erityisen seksikkäänä. Dita sekä puhuu avoimesti naisellisten kurvien puolesta että nauttii niistä itsekin.

– Täydellinen. Ei muuta sanottavaa.

– Dita Von Teese säväyttää pukeutumistyylillään. Hän on terveen kurvikkuuden sanansaattaja ja korostaa, että todellinen seksikkyys syntyy siitä, että kantaa itsensä ylpeänä. Hän on uskollinen omalle tyylilleen.

– Upea, kurvikas, nainen isolla "ännällä" täynnä menneiden aikojen glamouria. Ihailen myös samaan tapaan pukeutuvaa suomalaista Maria Lundia.

– Hän on terve, kaunis ja tyylikäs nainen.

– Burleskikaunotar Dita Von Teese on uhkea nainen, sopiva roolimalli ja kaunis. Von Teesessä on seksiä!

Jessica Alba

Suloinen näyttelijä Jessica Alba, 30,keräsi äänistä 18 prosenttia. Aina hyväntuulisena julkisuudessa näyttäytyvä näyttelijätär on valloittanut väkeä hurmaavalla hymyllään. Näyttelijättären vartaloa on hehkutettu jo vuosien ajan ja Alba onkin totuttu näkemään läpi vuosien myös hyvin timmissä kunnossa.

– Jessica Alba on näistä kaunein ja hänellä on upea tyylitaju! Rumia vaatteita ei naisen päällä nähdä!

– Jessica Alba on moderni nuori nainen, joka hehkuu mielestäni nykypäivän glamouria – kun sitä vanhanajan glamouria aina niin hehkutetaan. Seksisymbolin leiman Alba on saanut luonnollisuudellaan, eikä paljastamalla pintaa lehtien kannessa.

Christina Hendricks

Suuri yleisö huomasi karismaattisen näyttelijän, Christina Hendricksin, 36, viimeistään Mad men -televisiosarjassa. Tätä uhkeaa punapäätä 2010-luvun seksisymbolina piti 12 prosenttia vastaajista. Suloinen, mutta itsevarma näyttelijätär on kerännyt naisellisilla muodoillaan kehuja ympäri maailmaa.

– Naisella pitää olla muotoja ja niitähän on!

– Naisellinen nainen.

– Hän on todella kuumia tuntemuksia aikaansaava viaton viettelijä.

Mila Kunis

Näyttelijä Mila Kunista, 28, piti 2010-luvun seksisymbolina kaiken kaikkiaan 12 prosenttia kaikista vastaajista. Nappisilmäinen näyttelijätär on sulattanut sydämiä salaperäisellä olemuksellaan.

Katy Perry

Laulaja Katy Perry, 27, on raivannut tiensä ihmisten suosioon ympäri maailmaa tempauksillaan, jotka viestivät modernin naisen valinnanvapaudesta. Ehkäpä juuri siksi upea Perry keräsikin 11 prosenttia vastaajista puolelleen kun etsittiin 2010-luvun seksisymbolia.

– Katy Perry on uhkea nainen olematta siltikään mauton. Henkii samaa seksikkyyttä kuin entisaikojen seksisymbolit.

Lady Gaga

Laulaja Lady Gaga, 25, keräsi Helmen kyselyssä hurjasti kehuja. Omaperäisestä tyylistään ja uskaliaista tempauksistaan tunnettua laulajaa 2010-luvun seksisymbolina piti 9 prosenttia vastaajista. Gagan tyylissä sekoittuvat vahvasti vuoroin sekä maskuliiniset että feminiiniset ainekset, ja juuri hänen uskaliaisuuttaan pidettiin vastaajien keskuudessa nykyaikaisena seksikkyytenä.

– Lady Gaga on loistava ehdokas seksisymboliksi. Gaga kuvastaa tätä aikaa: rohkeutta olla oma itsensä. Lady Gaga painottaa, ettei erilaisuutta pidä pelätä, sillä me olemme kaikki arvokkaita, kuin supertähtiä. Onhan Gaga rankattu myös vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi! Miksei sitten seksisymboliksi?

– Lady Gaga, äitimonsteri, on seksikäs omalla tavallaan. Olisi mielenkiintoinen hahmo historiankirjoissa seksisymbolina.

– Tämä nainen on rohkea omana itsenään ja hän on kaunis. Sen on myös huomannut eräs hyvin komea mies.

– Hän on luova ja taiteellinen sekä rohkea. Hän uskaltaa olla erilainen ja tanssii hyvin. Hän ei ole pelkästään laulaja. Hän on ilmiö.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja