Kylmäävä yksityiskohta kertoo Tiger Woodsin autokolarin vakavuuden – ensimmäisenä turmapaikalle saapuneet poliisit: "Maassa ei näkynyt jarruttamisen tai liukumisen jälkiä"

Vakavaan auto-onnettomuuteen Suomen aikaa tiistai-iltana joutunut golftähti Tiger Woods ei ole hengenvaarassa, mutta kärsii esimerkiksi lukuisista murtumista jaloissaan. Onnettomuuspaikalle ensimmäisenä saapunut apulaissheriffi kuvaili ympäristöä ennestään tutuksi.

Carlos Gonzalez kertoi saaneensa kuljettajan paikalla istuneeseen Woodsiin kontaktin, tunnisti tämän ja päätti odottaa paikallisen palokunnan apua tämän leikkaamiseksi ulos pahoin vaurioituneesta autosta.

– Kuten sheriffi mainitsi, tuo kyseinen tienpätkä on yksi ongelmakohdistamme. Paikalliset ihmiset Ranchos Palos Verdesissä ja Rolling Hillsillä tietävät sen altistavan niin ylinopeudelle kuin liikenneonnettomuuksillekin. Liikenteeseen erikoistumisen ja kokemukseni myötä olen nähnyt monia auto-onnettomuuksia. Hänen autonsa tyyppi ja fakta, että turvavyöt olivat kytkettynä, pelastivat todennäköisesti hänen henkensä, apulaissheriffi Carlos Gonzalez kertoi medialle.

Turman vakavuutta korostaa se, ettei Woods ilmeisesti ehtinyt reagoida tilanteeseen lainkaan.

– Maassa ei näkynyt jarruttamisen tai liukumisen jälkiä. Joten ilmeisesti ensimmäinen kontakti oli ajokaistat jakavaan rotvalliin, josta auto ylitti vastaantulevien kaistan, osui reunakiveykseen ja puuhun. Kaiken tämän aikana auto heitti useita kuperkeikkoja, sheriffi Alex Villanueva kuvaili havaintojaan.

Poliisi kuvailee hetkiä Woodsin tapaturmapaikalle saapumisensa jälkeen:"Hän vaikutti selkeältä" 1:06
Onnettomuuspaikalle ensimmäisenä saapunut apulaissheriffi: "En ole sankari"

Lue myös:

    Uusimmat