Mainos

Kylmä sää verotti ihmisiä Kaivarin konsertissa

Helsinki-päivän vuotuinen konsertti veti tänäkin kesänä suuren yleisömäärän Kaivopuistoon. Parin viime kesän Kaivarin konsertin yleisömääristä kuitenkin jäätiin nyt selvästi.

Poliisin mukaan Kaivopuistoon oli saapunut noin 25000 kuulijaa. Poliisi arvioi, että sateinen sää pudotti osaltaan yleisömäärää. Ehkä vieläkin tärkeämpi syy oli se, että tänä vuonna Helsinki-päivän ilmaiskonsertissa ei ollut ulkomaista yllätysesiintyjää.

Viime vuoden tapahtumassa latinopoppari Ricky Martin esiintyi 50000 ihmiselle, ja vuotta aiemmin Shakira veti Kaivopuistoon peräti noin 70000 kävijää.

Helsinki-päivän konsertissa esiintyvät muiden muassa Idols-tähdet Hanna Pakarinen ja Antti Tuisku sekä Bomfunk MC's, Jonna Tervomaa, Tiktak, Kwan, Negative ja Neljä Ruusua.

Kansainvälistä väriä Kaivarin konserttiin toivat ruotsalainen eurodancen suosikki E-Type ja nousussa oleva venäläinen naisyhtye Nu Virgos.

Poliisin mukaan suurkonsertti sujui kokonaisuutena rauhallisesti. Nuorison uusi listasuosikki Antti Tuisku kuitenkin lopetti esiintymisensä kesken, kun esiintymislavalle heiteltiin lasipulloja.

Helsinki-päivän ilmaiskonsertteja on järjestetty lähes 20 vuoden ajan. Kaivopuiston tapahtuman järjestivät tuttuun tapaan Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus ja Radio NRJ.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.