Kyllä Samu Haberin kelpaa – rakas häikäisee uusissa mallikuvissa

Muusikko Samu Haberin rakas, mallina toimiva Vivianne Raudsepp huokuu herttaisuutta tuoreissa mallikuvissa.

Sunrise Avenue -laulaja Samu Haber on varsinainen onnenpekka. Hänen vierellään on jo yli neljän vuoden ajan kulkenut upea mallirakas Vivianne Raudsepp. Näyttävä pariskunta on myös edustanut yhdessä Linnan juhlilla 2012.

Nyt Paparazzi-mallitoimisto on julkaissut Instagram-tilillään näyttävän kuvan meikkitaiteilijanakin toimivasta Viviannesta. Kuvaaja Lari Heikkilän ottamassa otoksessa kaunotar poseeraa trendikäs body yllään.

Vivianne on aiemmin julkaissut myös omalla Instagram-tilillään näyttäviä mallikuviaan. Ohessa Viviannen lokakuussa julkaisema, niin ikään Lari Heikkilän ottama otos.

Vivianne ja Samu kertoivat MTV.fille Linnan juhlilla 2012 tavanneensa toisensa aikoinaan helsinkiläisessä yökerhossa. Vivianne ei ollut tiennyt, että oli ystävystynyt rocktähden kanssa, mutta sitten naisen ystävät ja perhe olivat vihjanneet Samun urasta.

Aluksi Vivianne oli pelännyt suhteeseen heittäytymistä juuri sen takia, että ystävät olivat varoitelleet muusikoista, mutta lopulta tunteet olivat vieneet mukanaan. Pian Vivianne olikin keskellä tunnetun muusikon mukana tullutta julkisuuspyöritystä.

– Olihan se aluksi aika hassua, mutta äkkiä siihen tottui, kaunotar mietti tuolloin.

Viviannea ai olla juuri julkisuudessa nähty, mutta hiljattain hän vietti iltaa Elle Style Awards -gaalassa Helsingin Messukeskuksessa mallikaunotar Sofia Ruudun kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat