Kylie Jenneriltä hellyttävä lahja poikaystävälleen – toteuttivat joka lapsen salaisen unelman

Tosi-tv-tähti vuokrasi kokonaisen huvipuiston poikaystävänsä iloksi.

Kardashianit-tositelevisiosarjasta maailman kuuluisuuteen noussut Kylie Jenner vuokrasi poikaystävälleen Travis Scottille kokonaisen huvipuiston käyttöön tämän syntymäpäiväksi. Pariskunta juhli räppäri Scottin syntymäpäivää Kaliforniassa sijaitsevassa Six Flags -huvipuistossa.

Mediamyllytykseen joutuva pariskunta sai viettää huvipuistossa aikaa täysin rauhassa perheen ja ystävien kanssa. Paikalla ei ollut tähtiä tavanomaisesti seuraavaa paparazzi- ja toimittajalaumaa.

Paikanpäällä olivat Jennerin ja Scottin lisäksi muun muassa Kim Kardashian, tämän puoliso Kanye West sekä Kourtney Kardashian. Scottin muutama ystävä oli myös juhlistamassa 26-vuotta täyttänyttä räppäriä.

– Hyvää syntymäpäivää Trav, West kirjoitti Twitteriin.

Twitterissä viimeviikolla kohua herättänyt Kanye West twiittasi kuvan Scottin syntymäpäiväkakusta. Kakku esittää rap-tähteä nauttimassa vuoristorata-ajelusta Jennerin ja pariskunnan Stormi lapsen kanssa.

Jenner synnytti esikoisensa tämän vuoden tammikuussa. 20-vuotias tositelevisiotähti on viettänyt äidin elämää viimeiset kuukaudet, mutta on myös ehtinyt nauttia vapaa-ajasta Coachella-musiikkifestivaaleilla, sekä nyt Scottin kanssa huvipuistossa.

Lähde: Blustle

Lue myös:

    Uusimmat