Kylian Mbappe vei Ranskan voittoon MM-kisoissa

Kylian Mbappe iskee jälleen – Ranska lähellä lohkovoittoa 0:50
Katso videolta Ranskan voittomaali.

Ranskan miesten jalkapallomaajoukkue kaatoi Tanskan lauantain alkuillan ottelussa 2-1-lukemin Qatarin MM-kisoissa.

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja nähty. Ranska oli maalipaikkojen osalta selkeästi edellä, se vei avausjaksolla maalintekoyritykset lukemin 12-2. Reilun tunnin pelin jälkeen nähtiin ottelun ensimmäinen maali, kun Ranskan supertähti Kylian Mbappe pelasi loistavasti Theo Hernandezin kanssa yhteen ja pääsi siirtämään pallon ohi Tanskan maalivahti Kasper Schmeichelin.

Ranskan ilo jäi kuitenkin lyhytaikaisesti, sillä Andreas Christensen puski tyylikkäästi Tanskan kulmapotkusta joukkueen tasoihin vain seitsemää minuuttia myöhemmin.

Hallitseva maailmanmestari ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan Mbappe iski jo kolmannen maalinsa turnauksessa, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä nelisen minuuttia. Ranskan johto piti loppuun asti, joten se nousi kuuteen pisteeseen ja varmisti jatkopaikan.

Ranska kohtaa lohkon päätöskierroksella Tunisian. Tanska pelaa Australiaa vastaan ja se tarvitsee ottelusta voiton, mikäli mielii jatkopeleihin.

Katso pääkuvan videolta Ranskan voittomaali. Alla olevilla videoilla Tanskan tasoitus ja Ranskan avausmaali.

Ranskan ilo jää lyhyeksi – Tanska tasoihin loistavalla puskumaalilla 1:12

Vihdoin maalihanat auki – Ranskan supertähti iskee avausosuman 1:27