KUVAT: Paidaton Reini entistä timmimpänä – uskoisitko 50-vuotiaaksi?

Näyttelijä Antti Reini nähdään jälleen etsivä Jussi Vareksen roolissa järjestyksessään yhdeksännessä Vares-elokuvassa.

Etsivä Jussi Vares kohtaa Turun alamaailman Vares – Sheriffi -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa 7.1.2015. Pääroolin näyttelevän Reinin lisäksi elokuvaa tähdittävät muun muassa Jasper Pääkkönen, Jukka-Pekka Palo, Jukka Puotila sekä Karoliina Blackburn.

Elokuvasta on julkaistu tuoreita kuvia, joissa Reinin roolia varten treenaama vartalo pääsee oikeuksiinsa. Reini ehti kiireidensä keskellä kommentoida MTV.fille lyhyesti treenaamistaan.

– Vareksen habitusta piti hieman muuttaa, joten tein sen mitä rooli vaati. Treeniä se vaati ja säännöllistä salilla käymistä. Samalla piti myös säilyä uskottavana ihmisenä, sillä Vares ei ole mikään kehonrakentaja.

Reini kertookin suosittelevansa kaikenikäisille treenaamista.

– Huomasin itsessäni muutoksen sellaisena yleisenä kestävyyden parantumisena ja hyvänä fiiliksenä. On ollut nasta huomata, että vielä tällä iällä voi ja kannattaakin ruveta treenaamaan. Suosittelen kaikille, alkusyksystä 50 vuotta täyttänyt Reini toteaa.

Fanit kenties ihailevat treenattua vartaloasi, imarteleeko se?

– Sitä pitää kysyä faneilta, minä en mieti tuollaisia asioita ollenkaan. Se ei ole minulle mikään määre. Teen rooleihin vain sen mitä pyydetään, Reini muotoilee.

Lue myös:

    Uusimmat