Kuvat: Musiikkitähtien loistoa Turussa – helteessä kylpenyt Ruisrock teki yleisöennätyksen

Ruisrock järjestettiin tänä kesänä jo 46. kerran. Tapahtuma ylsi jälleen uuteen yleisöennätykseen.

Turussa Ruissalon kansanpuistossa viikonloppuna juhlittu Ruisrock ylitti yleisöennätyksensä. Festivaalilla juhli perjantain, lauantain ja sunnuntain aikana yhteensä 95 000 kävijää.

Sunnuntaina paikalle saapui 25 000 vierasta, kun taas perjantai ja lauantai olivat loppuunmyytyjä 35 000 hengen yleisöillään.

Yleisöennätys ylittyi viime vuodesta 2 000 kävijällä.

– Ruisrockin huikea menestystarina jatkui myös tänä vuonna, ja olen vilpittömän ylpeä siitä, miten upea festivaali Ruissalossa järjestettiin tänä viikonloppuna. Alue osoitti jälleen kerran toimivuutensa ja näytti upealta, festarin esiintyjät olivat loistavia ja yleisön hyvä fiilis oli aistittavissa kaikkialla, kommentoi tapahtuman promoottori Mikko Niemelä tiedotteessa.

– Kaikki sujui loistavasti, vaikka saavutettiin uusi yleisöennätys. Myös poliisi kiitteli toimintaamme, kommentoi puolestaan festivaalin turvallisuuspäällikkö Ville Ketonen.

Tämän kesän Ruisrockissa nähtiin kansainvälisiä tähtiä Pharrell Williamsin, Axwell /\ Ingrosson, Ellie Gouldingin ja Public Enemyn johdolla, sekä useita kotimaisia kiintotähtiä kuten Anssi Kela, Olavi Uusivirta, JVG, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku ja Sanni.

Katso yltä kuvagalleria Ruisrockin kesän 2015 esiintyjistä!

Lue myös:

    Uusimmat