KUVAT: Missi-Maijan treeni tehoaa: Mikä fitness-kaunotar!

Miss Suomi 2013 -kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Maija Kerisalmi treenaa bikini fitness -kilpailuihin.

Viime vuoden Miss Suomi -kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Maija Kerisalmi opiskelee nykyään personal traineriksi Turussa. Aiemminkin mallina toiminut Kerisalmi on missiajan jälkeen muuttunut näyttäväksi fitnessmalliksi. 

Maija kertoo MTV.fille muuttaneensa hieman treenaamistaan ja bikini fitness -kilpailut siintävät jo mielessä.

– Nyt olen tehnyt enemmän aerobista liikuntaa kuin ennen ja samalla kuntosaliharjoittelua on ollut vähemmän. Ruokamäärät ovat myös olleet pienemmät. Ensi viikosta lähtien alan treenaamaan täysin uudistetulla kuntosaliohjelmalla, jolla tähdätään ensi vuoden kisoihin.

Maija on lisännyt Instagram-tililleen useita kuvia, joista näkee treenin tulokset. Kerisalmen oli tarkoitus osallistua bikini fitness -kilpailuun jo aiemmin, mutta toisin kävi.

– Osallistumiseni esti jo monta vuotta jatkuneet hankalat terveysongelmat. Maanantaina jatkuvat uudet treenit ja tarkoituksena olisi nousta ensi vuonna lavalle jos kaikki menee hyvin. 

Miss Suomi -kilpailuun osallistumista ja sen tuomaa kokemusta Kerisalmi muistelee lämmöllä.

–  Missivuosi oli kaikin puolin antoisa. Sain tutustua uusiin aivan mahtaviin ihmisiin ja käteen jäi paljon hyviä kontakteja tulevaisuutta ajatellen. Lisäksi muutamasta tytöstä omasta kymmeniköstämme on tullut minulle todella rakkaita ystäviä.

Lue myös:

    Uusimmat