Kuvat: Heidät nähtiin Loirin lavalla – uskomaton tähtikaarti!

Vesa-Matti Loirin 70-vuotisjuhlakonsertti oli melkoinen tähtikimara.

Vesa-Matti Loirin juhlakonsertti oli kaikkea, mitä pitkän linjan viihdetaiteilijalta voi odottaa. Karismaattinen tähti marssitti seurakseen myös muita suomalaisen viihdemaailman tähtiä. 

Mukaan mahtui niin vanhan liiton miehiä kuin tuoreempaakin vuosikertaa. 

Konsertin ensimmäisellä puoliajalla lavalla nähtiin Pepe Willberg ja Laura Voutilainen, jotka esittivät yhdessä vaikuttavan dueton kappaleesa Elegia

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin myös Janna Hurmerinta, jonka tuore aviomies Juno oli yleisössä kannustamassa rakastaan. Hurmerinta ja Loiri esittivät Eino Leino -tulkinnan Soi vienosti murheeni soitto

– Hienosti meni, Juno kehui rakastaan konsertin puoliajalla. 

Konsertin toinen puoliaika alkoi laulajatähti Chisun vierailulla. Koko areena herkistyi kuulemaan duettoa kappaleesta Päivänsäde ja menninkäinen. Chisu lauloi myös Loirille tekemänsä kappaleen Aina jotain tulee.

Myös Loirin, Samuli Edelmannin ja Juha Tapion yhdessä laulama hitti Tuomittuna kulkemaan sai yleisön sulamaan. 

Myös Michael Monroen ja Loirin bluesshow sai yleisön liikkeelle. Monroe soitti villisti huuliharppua ja Loiri vetäisi päähän teemaan sopivat aurinkolasit. 

Kenties yllättävimmän vierailun teki teinitähti Robin, joka saapui Loirin viimeiseksi vieraaksi. Yli 50 vuoden ikäero ei näkynyt kaksikon kemioissa. Aluksi Robin esitti kappaleen Reppu ja reissumies, jonka jälkeen koko konsertin kruunasi Lapin kesä -duetto. 

Duetto keräsi yleisöltä tapuutuksen seisten ja sai monet pyyhkimään kyyneliä silmistään. 

Lue myös:

    Uusimmat