KUVAT: Beyoncén ja Jay Z:n tytär muistuttaa yhä enemmän isäänsä

Tuoreet valokuvat paljastavat, että tähtipari Beyoncén ja Jay Z:n tytär muistuttaa päivä päivältä yhä enemmän räppäri-isäänsä.

Laulaja Beyoncéa ja räppäri Jay Z:ää siunattiin tammikuussa 2012 suloisella tyttärellä. Tähtiparin esikoinen, vajaa kaksivuotias Blue Ivy, on alkanut kasvaessaan muistuttaa huomattavasti muusikkoisäänsä.

Beyoncé ja Blue Ivy valokuvattiin eilen tiistaina New Yorkissa viettämässä laatuaikaa perheen tyttöjen kesken.

Blue Ivy lienee kiistatta yksi Hollywoodin cooleimmista pikkupilteistä, sillä muusikkoparin muodikas taapero oli puettu naisten shoppailureissua varten nahkatakkiin ja mustaan höyhenhameeseen. Myös asusteet olivat tytöntylleröllä kohdallaan, sillä Blue Ivyn hiuspehkoon oli kiinnitetty suloinen vaaleansininen rusetti.

Vaaleanpunaista ostoskassia tottuneen shoppaajan taidolla kädessään roikuttanut Blue Ivy näyttää tuoreissa kuvissa kuin ilmetyltä isältään. Muusikkoparin tytär näyttäisikin perineen Jay Z:n voimakkaat kasvonpiirteet. 

Tyttären lisäksi tyyli oli ostosreissulla kohdillaan myös äidillä, sillä laulajatähti näytti tapansa mukaan tyylikkäältä raidallisessa kynähameessaan ja valkoisessa paidassaan. Valokuvissa Beyoncélla nähtiin myös uusi hiustyyli, moderni ja supertrendikäs polkkatukka. 

Lähde: AOP

Lue myös:

    Uusimmat