Suvi Teräsniska julkaisi herkän hääkuvan – selittelee vakavaa ilmettään

Suvi Teräsniska fiilistelee Instagramissa vuosi sitten juhlittuja häitään. 

Laulaja Suvi Teräsniska avioitui vuosi sitten rakkaansa Simo Aallon kanssa. Pariskunnan onni täydentyi, kun kaksikon esikoinen syntyi maaliskuussa.

Häitä juhlittiin 16.8.2014 ja sunnuntaina Teräsniska julkaisikin ensimmäisen hääpäivänsä kunniaksi tyrmäävän otoksen vuoden takaisesta juhlapäivästä.

Rakkaudentäyteisessä kuvassa Teräsniska poseeraa tuoreen puolisonsa kanssa auringonpaisteessa. Kuvassa Teräsniska on tavallista totisempi, mutta kuvatekstistä käy ilmi, että asialle on luonnollinen selitys.

– "Onni olkoon osanasi elämäsi retkellä, nätti poika vierelläsi vihkimisen hetkellä." Ja siinä hän on edelleen :) Onnea on ensimmäinen hääpäivä! Rakkautta kaikille ❤️ ps. Se oli ihana päivä vaikka morsiamen ilme ei sitä ehkä tuolla hetkellä kerrokaan. Oli vaan aika pirusti polttiaisia tunturirakassa poseeratessa, Teräsniska selittää kuvan yhteydessä.

Teräsniska näyttää viettäneen juhlapäivää kotoisissa maisemissa pohjoisessa, sillä maanantaina nainen poseerasi jo tutun iloisena Saana-tunturin edustalla. 

Lue myös:

    Uusimmat