Kuuma valmentajanimi HPK:n peräsimeen – "Seuraava askel uralla"

Maso Lehtosen ura jatkuu HPK:n päävalmentajana – tässä nuoren luotsin Mestis-taipaleen kohokohdat 8:58
Maso Lehtonen kertoo Mestis-uransa kohokohdat.

HPK:n Liiga-joukkue siirtyy tulevalla kaudella Matias ”Maso” Lehtosen valmennukseen. Lehtonen on Mestiksen kaksinkertainen mestarivalmentaja.

Lehtosen, 34, valmennustiimiin liittyvät hänen ryhmässään myös Rovaniemen Kiekossa toiminut Mikko Sirento-Manninen ja HPK:n pelaajalegenda Tony Virta.

Maalivahtivalmentaja Aleksis Virtanen ja fysiikkavalmentaja Matias Sarvela jatkavat aiemmasta valmennusryhmästä.

Maso Lehtonen valmensi Mestiksessä Imatran Ketterän mestaruuteen vuosina 2019 ja 2021. RoKin hän luotsasi kahdesti pronssille.

– On jännittävää ja innostavaa päästä ottamaan seuraava askel uralla Liigan pariin, Lehtonen sanoo HPK:n tiedotteessa.

– Olen sanoin kuvaamattoman ylpeä siitä, että saan ottaa tämän askeleen Hämeenlinnassa, joka on vahvojen perinteiden seura ja on aina ollut tunnettu erinomaisesta valmentajaperinteestä. On suuri kunnia saada olla seuraava nimi tällä polulla, hän toteaa.

HPK tiedotti samalla useasta pelaajasopimuksesta. Uusina pelaajina mukaan liittyvät Saksan DEL-liigaa Eisbären Berlinissä pelannut maalivahti Juho Markkanen, Ilveksen riveissä kiekkoilleet hyökkääjät Eetu Tuulola ja Miro Ruokonen, Jukureista siirtyvä hyökkääjä Juho Järvelä ja Lukosta tuleva Sami Päivärinta.

Puolustajista Juuso Ketola pelasi viime kaudella Kokkolan Hermeksessä. Hyökkääjä Heikki Huttunen oli myös viime kaudella Lehtosen valmennuksessa RoKissa.

Lue myös:

    Uusimmat