Hallitsevan Suomen mestarin ensi kauden päävalmentaja selvillä – kolmen pelaajan HPK-taival jatkuu

Jääkiekon hallitsevan Suomen mestarin Hämeenlinnan Pallokerhon ensi kauden valmennus on selvillä. Liigajoukkueen päävalmentajan tehtävät vastaanottaa Matti Tiilikainen, vahvisti seura torstaina.

Valmennusryhmään kuuluvat Tiilikaisen lisäksi Janne Sinkkonen, Timo Turunen ja Juha Lehtola. Tiilikainen on valmentanut kaksi viimeisintä kautta Löwen Frankfurtia Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

HPK:n A-junioreiden päävalmentajana toimii Marko Rairama yhdessä tiiminsä kanssa, johon kuuluvat Jani Keinänen, Ismo Rairama ja Aleksis Virtanen. B-nuorten vastuuvalmentaja on tulevalla Ville Viitaluoma.

Seura käyttää pelaajasopimusten jatko-optiot ensi kaudesta Joona Monton ja Mikko Lahtelan kohdalla. Otto Latvalan kanssa HPK solmii kahden vuoden jatkosopimuksen.

– Haimme liigajoukkueen valmennukseen tiivistä, päävalmentajajohtoista ryhmää. Timo Turusen rooli muuttuu, ja hän palaa vahvasti takaisin jäävalmennukseen, mutta vastaa edelleen fysiikkapuolesta. Sinkkonen on osoittanut tällä kaudella, että hän pystyy valmentamaan ja kehittämään peliä sekä työstämään HPK:lle erittäin tärkeää arvoa eli yksilönkehittämistä, kertoo HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola seuran tiedotteessa.

– Lehtolan halusimme pitää, sillä hän on kärkiosaajia maalivahtivalmennuksen saralla Suomessa. Meillä on nuori, kokematon maalivahtikaksikko, jota pala palalta viedään laadukkaan maalivahtivalmentajan opein kohti tulevaisuutta.

Lue myös:

    Uusimmat