Kuuluisuudet ylistävät Brandoa

Marlon Brandon ystävät ja työtoverit ovat lausuneet jäähyväisiään edesmenneelle näyttelijälegendalle:

- Marlon inhoaisi ajatusta siitä, että ihmiset kommentoivat hänen kuolemaansa. Sanon vain, että olen surullinen, kun hän on poissa, sanoo ohjaaja Francis Ford Coppola, joka työskenteli Brandon kanssa elokuvissa Kummisetä ja Ilmestyskirja. Nyt.

- Hän oli kuin kummisetä monille nuorille näyttelijöille ympäri maailmaa ja erityisesti tässä maassa. Hänellä oli hyvin positiivinen vaikutus nuoriin esiintyjiin, toteaa näyttelijä Robert Duvall, joka esiintyi Kummisedässä Brandon kanssa.

- Hän oli suuri näyttelijä. Me kaikki rakastimme häntä, ja minä todella kaipaan häntä, muistelee näyttelijä Robert De Niro.

- Amerikka on menettänyt huomattavimman elokuvatähtensä. Hän oli paras. Hän oli myös todella hyvä ystäväni. Maailma tulee kaipaamaan häntä, sanoo näyttelijä James Garner.

- Hän oli ensimmäinen, joka ei ollut näyttämöllä aina hienostunut... Tuolloin teatteriin mentiin katsomaan hienostelua ja loistoa, mutta hän oli todellinen henkilö, toteaa dokumentin Broadway: The Golden Age tekijä Rich McKay.

- Hänen kanssaan oli antoisaa työskennellä ... ja hän huolehti minusta kuin olisin pieni lapsi ... Ja hänen tyylinsä näytellä, hänen jälkeensä on kasvanut täysin uusi sukupolvi. Hän oli kuningas, sanoo näyttelijä ja koomikko Red Buttons, joka esiintyi Brandon kanssa vuonna 1957 romanttisessa komediassa Sayonara.

Lue myös:

    Uusimmat