Kurvikas kaunotar häpeää reisiään

Uhkea tosi-tv-tähti Kim Kardashian esittelee mielellään kurvejaan, mutta haluaisi kuitenkin nipistää senttejä pois reisistään.

Povipommi Kim Kardashian rakastaa kurvikasta vartaloaan, mutta löytää kropastaan myös epäkohtia.

– En todellakaan pidä reisistäni. Vaikka juoksisin kuinka paljon, en saa niistä sellaisia kuin haluan. Toivoisin, että ne olisivat pienemmät, Kardashian valittaa.

Povekas tähti ei kuitenkaan ole vaipunut epätoivoon, vaikkei kovasta työstä huolimatta ole onnistunut muokkaamaan vartalostaan haluamaansa.

– Reidet ovat osa minua, ja minun pitää opetella rakastamaan niitä. Olen kuitenkin vasta opetteluvaiheessa, tähti sanoo.

Kardashian löytää vartalostaa myös huippukohtia. Esimerkiksi litteä vatsa on tähdelle ylpeydenaihe.

– Teen paljon töitä pitääkseni sen litteänä, joten olen aika ylpeä siitä. Pidän huolen siitä, että teen vatsalihasliikkeitä joka päivä – minun on pakko.

Tähti kuitenkin muistuttaa tekevänsä muutakin. Kaunotar treenaa päivittäin ja käy juoksemassa, joten timmi vartalo on kovan ahkeroinnin lopputulos. Kardashian ei kuitenkaan ole aina ollut yhtä ylpeä kropastaan kuin nyt.

– Teininä vihasin kurvikkuuttani. Mutta kasvaessaan sitä oppii rakastamaan kaikkea itsessään. Aina tulee jotain, jonka takia tunnet olosi epämukavaksi, mutta siitä kasvaa ohi, Kardashian vakuuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat