Kurkista TTK-kulisseihin vielä ennen illan finaalia!

Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliparien tunnelmat treenisalilta 12:24
Katso videolta, ketkä auttavat tanssijoita olemaan parketilla mahdollisimman itsevarmoja, ja minkälaisissa tunnelmissa finaalikolmikko odottaa iltaa.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali ratkeaa 26. marraskuuta. Kulisseissa oli sunnuntaina päivällä hilpeä tunnelma.

Tanssii Tähtien Kanssa -studiolla oli 26. marraskuuta päivällä hilpeä tunnelma, kun finaalikolmikko ja muut heitä avustavat ihmiset valmistautuvat illan finaalilähetykseen. Finaalissa tanssivat illalla Yeboayh ja Valtteri Palin, Matti Suur-Hamari  ja Katri Riihilahti  sekä Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä

Suur-Hamari on tehnyt taidoillaan Riihilahteen vaikutuksen, sillä hän oli keksinyt tälle uuden nimityksen. 

– Kutsun häntä nykyään tanssitaiteilijaksi, eli hyvin menee. On ollut ihanat 15 viikkoa. Välillä vähän raskasta, mutta tähän se nyt sitten huipentuu, Riihilahti kertoi Huomenta Suomessa.

Suur-Hamarille kokemus on ollut huikea. 

– Ajattelin, että tämä tulee olemaan todella siistiä, mutta en ikinä voinut kuvitella, että tämä on näin hienoa. Tässä pääsee ylittämään itseään ja käymään tunteiden vuoristorataa positiivisessa mielessä, Suur-Hamari tiivisti. 

Katso videolta, ketkä auttavat tanssijoita olemaan parketilla mahdollisimman itsevarmoja, ja minkälaisissa tunnelmissa finaalikolmikko odottaa iltaa. 

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali alkaa 26. marraskuuta klo 19.30 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat