Kuopiolaisesta sairaalasta paennut vaarallinen mies edelleen karkuteillä

Kuopiolaisesta Niuvanniemen sairaalasta lauantaina karannut vanki jatkoi pakoaan, eikä poliisi tavoittanut häntä sunnuntai-iltaan mennessä. Poliisin mukaan mies on erittäin vaarallinen, sillä hän on syyllistynyt mm. väkivaltarikoksiin.

Kuopiolaisesta Niuvanniemen sairaalasta lauantaina paennut Mika Juhani Ryöppy on edelleen vapaana.
Poliisi epäilee, että Ryöppy saattaa liikkua punaisella Opel Asconalla. Vuoden 1983 mallia olevan ajoneuvon rekisteritunnus on ASL-287. Auto otettiin luvatta käyttöön Julkulan sairaalan pysäköintipaikalta lauantaina. Julkulan sairaala on parin kilometrin päässä Niuvanniemestä.

Kuopion poliisi on saanut Ryöpystä viikonloppuna runsaasti vihjeitä. Ne eivät kuitenkaan ole johtaneet karkurin jäljille.

Puukotti oven avannutta hoitajaa


Rikosylikonstaapeli Eino Launosen mukaan kaupunkikävelyltä toisten potilaiden kanssa palaamassa ollut Ryöppy iski puukolla hoitajaa, joka avasi tulijoille oven. Launonen kertoi, että potilaat olivat kävelyllä ilman hoitajia.

Haminasta kotoisin oleva 26-vuotias Ryöppy on 170 senttiä pitkä ja painaa 60 kiloa. Hänellä on siilitukka. Ohimot on ajeltu kaljuiksi. Pakohetkellä Ryöpyllä oli ruskea lippalakki ja tummanvihreä verryttelypuvun pusero. Jalassa hänellä olivat lenkkikengät.

Havainnot karkurista pyydetään ilmoittamaan poliisille.

(STT)

(STT)

Lue myös:

    Uusimmat