Kuopio järkyttyi 3-vuotiaan tytön kuolemasta – ihmiset ovat ilmaisseet suruaan tuomalla turmapaikalle kukkia ja kynttilöitä

0:18
Katso video: Tältä traagisella turmapaikalla näyttää.

Traaginen tapaus sattui asfaltoidulla polulla, joka johtaa kerrostaloalueelle.

3-vuotias tyttö menehtyi eilen Kuopiossa jäätyään auton takarenkaan alle. Polun vieressä sijaitsevalle nurmikolle on tuotu tytön muistoksi kynttilöitä sekä kauniita kukkia. Osaa kynttilöistä koristavat enkelit.

Kynttilöiden ja kukkien lisäksi nurmikolle on jätetty muutama kortti.

Kuvista näkyy, että tapahtumapaikkaa vastapäätä sijaitsee parkkipaikka. 

Kerroimme aiemmin, että keski-ikäinen mieskuljettaja oli peruuttamassa autoaan piha-alueelta, jonne oli pysäköitynä myös muita ajoneuvoja. Varmuutta ei ole, onko kuvissa näkyvä parkkipaikka kyseinen piha-alue.

Mitä tilanteessa tapahtui?

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Arto Elomaa kertoi aiemmin MTV Uutisille, että tapahtumahetkellä täysi-ikäisen hoitajan kanssa oli liikkeellä kaksi lasta. Lapset olivat siskoksia. 

Toinen lapsista juoksi muita edeltä kerrostalon piha-alueelle polkua pitkin. Lapsi juoksi pysäköityjen auton välistä peruuttavan auton taakse ja jäi takarenkaan alle. Lapsi menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Virkavallan mielestä on myös mahdollista, että kyseessä oli puhtaasti onnettomuus.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja