Kunnanjohtaja raskain mielin Levin tuhoisasta palosta: "Tämä järkyttävä tapahtuma jää ihmisten mieliin" – Kolme saman perhepiirin jäsentä kuoli yöllisiin liekkeihin

Kittilän vs. kunnanjohtaja Antti Jämsén kertoo olevansa järkyttynyt Levillä eilen  sattuneesta mökkipalosta, jossa menehtyi kolme ihmistä.

Jämsén kertoo MTV Uutisille, että tapaus on ollut Kittilässä vahvasti ihmisten mielissä ja keskusteluissa.

– Tämä on järkyttävä tapahtuma kaikin tavoin, jossa kunta elää mukana. Otan kunnan ja itseni puolesta osaa palon uhrien omaisten ja läheisten suruun. Tämä järkyttävä tapahtuma jää ihmisten mieliin, toteaa Jämsén MTV Uutisille.

"Syvä osanottomme"

Jämsén toivoo, että tuhoisan palon syttymissyy saataisiin selville käynnissä olevassa poliisitutkinnassa. Hän kertoo, että Kittilässä järjestettiin juuri viime torstaina kriisinhallintapäivä ja kunta pyrkii myötävaikuttamaan turvallisuustietoisuuden lisäämiseen. 

Jämsén toteaa, että Levillä saattaa olla enimmillään 27 000 ihmistä.

– Levillä on laadittu turvallisuussuunnitelmat ja turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota. Tällaiset onnettomuudet pyritään välttämään kaikin tavoin.

Jämsén kertoo, että Kittilän kunta on järjestänyt yhteistyössä seurakunnan kanssa kriisiapua menehtyneiden omaisille ja sitä tarvitseville.

– Tietääkseni Levillä ei ole pitkään aikaan tapahtunut tässä laajuudessa ihmishenkiä vaatineita paloja. Syvä osanottomme Kittilän kunnan puolesta palossa menehtyneiden omaisille ja läheisille.

Lue myös:

    Uusimmat