Mainos

Kuninkuusravien miljoonavoittaja: "Ei näillä rahoilla kuuhun lennetä"

Karstulalainen Henry Sauranen heräsi sunnuntaiaamuna puoli miljoonaa euroa rikkaampana. Edellisenä päivänä Mikkelin Kuninkuusraveissa työkaverinsa Juhani Ruotsalaisen kanssa miljoonapotin napannut Sauranen pitää silti matalaa profiilia.

- Eipä rahoille nyt ole sen suurempia suunnitelmia, otetaan nyt ihan rauhallisesti. Ei näillä rahoilla kuuhun lennetä, Sauranen kommentoi MTV3 Uutisille maanantaiaamuna.

Vaatimattomasta linjastaan huolimatta Sauranen myöntää, että voitto tuntui arvatenkin hyvältä.

- Kyllä siinä oli aivan mahtavat fiilikset. Viimeiseen lähtöön oli enää yksi hevonen lapulla ja se sitten osui. Kyllä se oli paras mahdollinen tapa voittaa, kun saimme jännittää loppuun asti.

Onnea vuonna 1978 syntyneellä Saurasella oli mukana, sillä voitto napsahti vain parin vuoden pelikokemuksella. Aiemmin raveista on irronnut pienempiä, noin tuhannen euron voittoja.

- Kaveri (Juhani Ruotsalainen) on pelannut kauemmin ja hän sen lapunkin teki. Iso kiitos menee hänelle, Sauranen kiittää.

Saurasen ja Ruotsalaisen hieman alle 270 euron pelikupongilla voitettu noin miljoona euroa on yksi ravihistorian suurimmista voitoista.

- Käytiin siinä Mikkelin yössä ensin syömässä hyvin ja sitten siirryimme ravintolaan juomaan, Sauranen kertoi voitonjuhlistaan.

Jo toinen miljoonapotti

Täysin harvinaisia miljoonaluokan voitot eivät Fintoto Oy:n viestintäpäällikön mukaan ole.

- Tämä oli jo toinen miljoonapotti tänä vuonna. Helmikuussa oli samansuuruinen voitto Kuopiossa, jossa potti meni kolmelle miehelle. Jos puolen vuoden sisällä osuu jo kaksi näin suurta voittoa, niin en pitäisi sitä enää niin harvinaisena, Leena Mäenpää-Wirtz sanoo.

Mäenpää-Wirtzin mukaan suurimmat voitot liikkuvat usein kuitenkin muutamista kymmenistä tuhansista yli sataan tuhanteen euroon.

- Sellainen 50 000 tuhannen euron voitto, joita on tänä vuonna ollut muutamia, tuntuu jo ihan mukavasti tavallisen palkansaajan tilipussissa, hän sanoo.

Niin tuntuu, sen myöntää energiayhtiö Logstorella työskentelevä Sauranenkin, jolle osunut voitto oli moninkertainen.

- Lähdetään siitä liikkeelle, että maksan jäljellä olevan asuntolainan pois. Kyllähän siitä vielä senkin jälkeen jää jotain käteen, tyytyväisen kuuloinen Sauranen toteaa.

Voitosta on iloinnut myös Saurasen lähipiiri.

- Puhelin on soinut ja onnitteluita on tullut paljon. Iloisesti tämän on myös perhepiiri ottanut, pienen lapsen isä hymähtää.

Työkaverusten suurvoitosta kertoivat ensimmäisenä iltapäivälehdet.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.