Kuninkaallinen naperokerho – prinssi Oscarilla riittää leikkikavereita

Viimeiset vuodet ovat olleet todellisen vauvabuumin aikaa kuninkaallisissa piireissä. 

Tällä viikolla kaikki kuninkaallisten elämää seuraavat saivat huokaista ihastuksesta, sillä Ruotsiin syntyi pieni prinssi, Oscar Carl Olof

Ruotsin kruununprinsessa Victorian kuopuksella ei tule olemaan pulaa leikkikavereista, sillä tällä hetkellä kuninkaallisissa piireissä riittää taaperoita.

Prinssi Nicolas, 8 kuukautta

Oscarin nuorin serkku on prinssi Nicolas. Prinsessa Madeleinen ja herra Chris O'Neillin kuopus juhlii ensimmäistä syntymäpäiväänsä kesäkuun 15. päivänä. Pieni Nicolas saapui maailmaan vain kaksi päivää ennen enonsa, prinssi Carl Philipin, ja Sofia Hellqvistin häitä. 

Prinsessa Charlotte, 10 kuukautta

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kuopus syntyi toukokuun toisena päivänä vuonna 2015. Prinsessa Charlotte on erityisesti isänsä silmäterä.

Prinsessa Gabriella, vuosi ja kolme kuukautta


Monacon ruhtinas Albert ja ruhtinatar Charlene toivottivat joulukuussa 2014 tervetulleeksi maailmaan suloiset kaksoset. Gabriellan ja Jacquesin. Gabriella syntyi kaksi minuuttia ennen veljeään.

Prinssi Jacques, vuosi ja kolme kuukautta


Vaikka Gabriella syntyikin ennen veljeään, Albertin ja Charlenen kuopus Jacques on perheen perijä. 

Prinsessa Leonore, kaksi vuotta

Prinsessa Madeleinen ja herra Chris O'Neillin esikoinen juhli helmikuun alussa toista syntymäpäiväänsä. Suloisesta Leonoresta julkaistiin virallinen syntymäpäiväpotretti, jossa prinsessa hymyilee sininsessä mekossa.

Prinssi George, kaksi vuotta 

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoinen syntyi heinäkuussa 2013. Prinssi George aloitti hiljattain päiväkodin ja hurmasi kaikki kuvilla, joissa poseeraa pieni reppu selässään. 

Prinssi Georgen on kehuttu olevan lahjakas taapero, jolla on ikäistään kehittyneemmän puheenlahjat. 

Prinsessa Estelle, neljä vuotta

Hiljattain neljä vuotta täyttänyt Estelle on Oscarin ylpeä isosisko. Kruununprinsessa Victorian ja Danielin esikoinen on persoonallinen pikkuprinsessa, joka on kietonut ruotsalaiset pikkurillinsä ympärille nokkelilla letkautuksillaan ja viekkailla ilmeillään. 

Prinsessa Josephine, 5 vuotta

Prinsessa Josephine on Tanskan kruununprinssi Frederikin ja prinsessa Maryn kaksosista nuorempi. Kaksoset syntyivät tammikuun kahdeksantena päivänä vuonna 2011.

Prinssi Vincent, 5 vuotta

Prinssi Vincent syntyi 26 minuuttia ennen siskoaan Josephinea. Kaksosten lisäksi kruununprinssi Frederikillä ja prinsessa Maryllä on myös kaksi vanhempaa lasta, vuonna 2005 syntynyt prinssi Christian ja vuonna 2007 syntynyt prinsessa Isabella

Kuninkaallisten vauvabuumi ei suinkaan pääty tähän, sillä prinssi Oscar saa pian myös nuoremman serkun. Ruotsin prinssi Carl Philipin puoliso, prinsessa Sofia on viimeisillään raskaana. Hovi on ilmoittanut Sofian lasketun ajan olevan huhtikuussa. 


Lue myös:

    Uusimmat