Mainos

Kultaisella Vaatepuulla palkittu mallisto ei ole vielä myynnissä

Tämänvuotisen Kultainen Vaatepuu -palkinnon saa Turo Red Label -mallisto. Sen pääsuunnittelijana on Anssi Tuupainen. Mallisto ei ole vielä kaupoissa.

Palkintoraadin puheenjohtajan, Gloria-lehden päätoimittajan Riitta Lindegrenin mukaan raadilla on ilo palkita uusi, trendikäs ja laadukas mallisto, joka on huolellisesti tehty ja joissa on panostettu yksityiskohtiin vaatteiden sisäpuolia myöten.

- Turo Red Label -mallisto on miesten pukujen alueella hyvin moderni. Tyyli toimii erinomaisesti Skandinaviassa ja uskon, että tällä mallistolla on myös hyvät vientimahdollisuudet, Lindegren jatkaa.

Palkinto luovutetaan Helsingin Muotimessujen kutsuvierasnäytöksessä sunnuntaina 28. tammikuuta Helsingin Messukeskuksessa. Voittajamallisto on nähtävillä Helsingin Muotimessuilla 28.-29.1.07 osastolla 4D49.

Turo Tailorin toimitusjohtaja Heikki Vuorinen on otettu palkitsemisesta.

- Pidän arvossa raadin ennakkoluulotonta ja rohkeaa päätöstä palkita mallisto, joka ei ole vielä edes kaupoissa. Tämä lienee ainutlaatuista Kultaisen Vaatepuun historiassa.

Mallisto on saatavilla miesten pukeutumisen erikoisliikkeistä alkukeväällä 2007.

- Malliston muodikkaita yksityiskohtia ovat kapea runko ja hoikka mitoitus, takkien satulaolkapäät ja mielenkiintoiset, nuorekkaat kankaat, kertoo malliston pääsuunnittelija Anssi Tuupainen.

Anssi Tuupainen on vuonna 1968 syntynyt muotisuunnittelija, joka on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 1993. Hän on suunnitellut mallistoja mm. St.Jacques- ja david design-tuotemerkeille, M.A.S.I. Oy:n Lee Cooperille sekä L-Fashion Groupille sekä edelleen Turo Tailorin Oratopille.

Vuonna 1938 perustettu Turo Tailor Oy on pohjoismaiden suurin pukuvalmistaja ja osa Turo Tailor -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2005 oli n. 23,5 Meuro. Konserni koostuu kolmesta yrityksestä; Suomessa toimii Oy Turo Tailor Ab, Norjassa Frislid Konfeksjon AS ja Virossa Villero AS. Koko konsernissa työskentelee vajaat 200 henkilöä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.