Kukkia ja perhosia

Arabian kesän uutuuksia koristavat raikkaat kukat ja hempeät perhoset. Herkullisen värikkäät Keto-rasiat ja suloiset Perhoset-mukit on suunnitellut nuori keramiikkataiteilija Heini Riitahuhta.

Vanhat purkit ja rasiat ovat himoittuja keräilyesineitä. Arabian Taideosastoyhdistykseen kuuluva Riitahuhta, sai tehtäväkseen modernisoida perinteisten rasioiden ideaa. Heini innostui aiheesta ja suunnitteli neljä runsain koristein maalattua rasiaa.

- Olen itse kerännyt vanhoja keittiörasioita – rakastan niiden erilaisia, ihania koristeaiheita. Keto-rasioiden koristeet ovat kukkia ja pääideana niissä ovat värit. Halusin, että koristeet ovat super-runsaita, Riitahuhta kertoo.

Posliinipurkkeja on neljää eri väriä: vaaleanpunainen, keltainen, vihreä ja sininen. Kätevät rasiat voi pinota päällekkäin ja niissä voi säilyttää kaikkea mahdollista mansikoita värikyniin! Kesäiset rasiat antavat iloista ilmettä kodin sisustukseen.

Heini Riitahuhta suunnitteli Keto-rasioiden lisäksi tämän kevään ja kesän myynnissä olevat Perhoset-mukit.

- Halusin koristella mukit perhosin, jotka ikään kuin leijuisivat mukien pinnalla. Värikkäissä perhosmukeissa yhdistävänä teemana on vihreä virna.

Uutuustuotteet sopivat erinomaisesti kesälahjoiksi tai omaa kotia koristamaan. Monikäyttöiset Keto-rasiat tulevat Arabian vakiovalikoimaan. Perhoset-mukit ovat myynnissä elokuun loppuun saakka.

MTV3-VM (18.5.2006)
Kuvat: Arabia

Lue myös:

    Uusimmat