Mainos

Kuinka usein kumppanin sukulaisia täytyy tavata? Suomalaisbloggaaja ratkaisi pariskuntien ikuisuusongelman

Suomalaisnainen paljastaa blogissaan nerokkaan kikan, jonka ansiosta heidän perheessään riidat aiheen ympäriltä ovat vähentyneet minimiin. 

No Sex and the City -blogia pitävä Jemina julkaisi tunteita herättävän postauksen, joka käsittelee etenkin näin kesäisin monessa perheessä puhuttelevaa aihetta – sukulaisvierailuja. Hän paljastaa omassa parisuhteessaan kinastelleensa ennen hyvinkin usein siitä, kuinka usein toisen perhettä ja sukua tulisi oikein tavata.

Pääsyyksi aiheen tiimoilla pyörivään erimielisyyteen nainen mainitsee heidän erilaiset taustansa ja erilaiset tapansa suhtautua perheeseen ja sukuun. Kumppanin perheessä vietetään paljon aikaa yhdessä ja suku tapaa toisiaan kokouksissa, toisin kuin Jeminan pienessä perheessä.

– Ylipäänsä ajatus maailmasta, jossa pidetään sukulaisista ja myös pidetään heihin yhteyttä, on minulle valitettavasti aika vieras. Voinette siis kuvitella, että tässä on aihe, josta parisuhteeseen syntynyttä ristiriitaa ei ihan heti ratkaista, nainen kertoo.

Ennalta määrätty kiintiö ratkaisi ikuisuusongelman 

Tästä ikuisuuskysymyksestä kinaamaan kyllästynyt pariskunta kertoo ratkaisseensa pulman perhejuhlakiintiöksi kutsutun kikan avulla.

– Kiintiö toimi siten, että sovimme vuodelle tietyn määrän perhe- ja sukutapahtumia, joihin osallistuisin. Viimeksi kiintiöön kuuluivat muistaakseni kahdeksat juhlat. Lukumäärän päätimme yhdessä, mutta se sovittiin yleensä minun hyväkseni vähän alakanttiin siitä, mitä kumppanini olisi ehkä tahtonut, Jemina paljastaa.

Vaikka numeropohjainen lähestymistapa voikin kuulostaa jonkun korvaan oudolta, heidän perheelleen se takasi aselevon; riidat aiheesta ovat naisen mukaan vähentyneet olemattomiin. Riitely on vaihtunut pohdintaan siitä, onko kiintiössä vielä tilaa ja onko juhla sellainen, johon yksi kiintiökerta kannattaa käyttää. 

***

1:07

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.