Mainos

Krp: Porvoon poliisikuolema ilmeisesti kaksoisitsemurha

Porvoon Hinthaarassa sijaitsevasta omakotitalosta on löytynyt kuolleena poliisimies ja hänen vaimonsa. Juttua tutkiva keskusrikospoliisi epäilee, että kyse on yhteisesti suunnitellusta itsemurhasta.

- Siltä se nyt näyttää. Mikään ei viittaa siihen, että tapaukseen liittyisi joitain ulkopuolisia, sanoi rikosylikomisario Göran Wennqvist tiistaina.

Surmat tapahtuivat ilmeisesti jo perjantaina. Virkavalta lähti tarkastamaan taloa eilen, kun ylikonstaapeli jäi ilmoittamatta pois töistä.

Pariskunta on nähty viimeksi perjantaina 24.10.2008, mutta viikonlopulta heistä ei ole havaintoja. Pariskunnan alaikäiset lapset eivät olleet tapahtuma-aikaan kotonaan.

Kumpikin puolisoista on kuollut ampumalla. Tapahtumapaikalta löytyi kaksi asetta, joihin aviomiehellä oli aseenkantoluvat. Surmaväline ei ollut virka-ase.Omakotitalosta ei ole löytynyt murtautumisen jälkiä, eikä toistaiseksi ole havaintoja vieraista viikonlopun ajalta.

Wennqvistin mukaan vaikuttaa siltä, että kyse on kahden masentuneen ihmisen ratkaisusta.

Tapausta tutkii keskusrikospoliisi Etelä-Suomen lääninhallituksen määräyksestä.

Kuolemaan johtaneista tapahtumista ja mahdollisista syistä kerrotaan tarkemmin teknisen tutkinnan, oikeuslääketieteellisten ruumiinavausten ja laboratoriotutkimusten valmistuttua, krp toteaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.