Kristian Pospisil sikaili itsensä suihkuun – tämä SM-liigan pistehirmuun kohdistunut taklaus aiheuttanee jälkipuintia

Kristian Pospisilta härski taklaus laidan lähellä – Sportin kultakypärä Axel Holmström poistui kaukalosta 2:26
Kristian Pospisilta härski taklaus laidan lähellä – Sportin kultakypärä Axel Holmström poistui kaukalosta

SaiPan 4–2-voittoon päättynyt jääkiekkoliigan jumbopeli sai lauantaina dramaattisen käänteen toisessa erässä, kun SaiPan Kristian Pospisil taklasi sekä itsensä että loukkaantuneen Sportin kultakypärä Axel Holmströmin kaukalosta ulos.

SaiPan slovakialaispelaaja Pospisil paiskoi mailansa päreiksi matkalla suihkuun.

Katso Pospisilin raju taklaus pääkuvan videolta!

Sattumaa tai ei, mutta 2–0-johdossa pelannut Sport oli viiden minuutin ylivoimalla ja sen jälkeen yhtäkkiä ottavana osapuolena ilman pistepörssiä johtanutta Holmströmiä.

Kotijoukkue SaiPan Tino Metsävainio iski alivoimalla 1–2-kavennuksen. Sen perään Sportin pitkä ylivoima jäi kesken väärästä vaihdosta annetun jäähyn takia.

–  Suunnitelman mukaan paineistettiin pitkällä alivoimalla. Kaveri ampui viivasta, kiekko osui minuun ja pääsin läpi. Läpiajossa oli aika selkeä juttu, mitä teen, koska muuta ei kikkapankista löydy, Metsävainio virnisti.

–  Ja ehkä se vaikuttaa, kun noin hyvä pelaaja putoaa pois. Eiköhän Holmström aika tärkeä pelaaja heille ole.

Hallilta kantautuneiden tietojen mukaan SM-liigan pistepörssin kakkosena olevan Holmströmin tapauksessa “selvittiin vähällä”.

Liiga tiedotti lauantai-iltana, että Pospisilin taklaus eteni kurinpitoon. Koska SaiPa pelaa jo sunnuntaina, kokoontuu kurinpito tekemään esipäätöksen jo sunnuntai-aamuna siitä, onko taklaus vähintään yhden ottelun pelikiellon arvoinen. 

Juttua täydennetty klo 22:18: Lisätty tieto, että taklaus eteni kurinpitoon. 

Lue myös:

    Uusimmat