Krista Siegfrids ylistää äitiään Lizzy-vauvan hoidosta TTK-kauden aikana: "Hän on ollut mahtava tuki koko perheelle"

Haastattelussa TTK:ssa toiseksi sijoittunut Energiapari Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä 7:43
Krista Siegfrids palaa Amsterdamiin perhe-elämän pariin.

Laulaja Krista Siegfrids ja tanssiopettaja Anssi Heikkilä kertoivat Uutisaamussa TTK-kauden tunnelmistaan.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa hopeasijalle yltäneet laulaja Krista Siegfrids ja tanssiopettaja Anssi Heikkilä iloitsivat sijoituksestaan.

– Olen niin ylpeä meidän vedoistamme, niin ei voi olla muuta kuin onnellinen, Siegfrids kertoo Uutisaamussa.

Siegfridsillä oli kova taso jo heti kilpailun ensimetreillä, mikä toi haasteita Heikkilälle.

– Minulla haasteita koreografina, että mitä seuraavaksi tekisin. Sellaisen wau-efektin ylläpitäminen joka viikko oli aika haastavaa. Minusta onnistuttiin aika hyvin siinä, mies kertoo.

Tähtioppilas muutti kotipaikastaan Hollannista Suomeen pienen Lizzy-vauvansa kanssa. Siegfridsin äiti on ollut perheen tukena TTK-kauden aikana.

– Kyllä se on ollut haastavaa, mutta onneksi minun äitini tuli Kaskisista tänne Helsinkiin ja on auttanut meitä, koska ilman äitiä tästä ei olisi tullut mitään. Kiitos minun äidilleni, hän on ollut mahtava tuki koko perheelle, Siegfrids kertoo.

Myös laulajan Rutger-puoliso on reissannut koko syksyn Suomen ja Hollannin välissä. Puoliso on nähty useasti myös TTK-studiolla.

– Hänen mielestänsä me olimme parhaita totta kai. Hän oli kannustamassa ja tykkäsi tosi paljon. Hän oli myös tosi yllättynyt minun taidoistani. En edes tiennyt itse, että voisin tehdä tällaisia juttuja. Tulin suoraan äitiyslomalta tänne ja olen oikeasti yllättynyt siitä, että mihin minun kroppani on pystynyt, Siegfrids kommentoi.

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat