Kovapalkkainen miljoonamies hirvittävässä onnettomuudessa – pelastautui viime hetkillä liekkimerestä

1:45
Katso videolta kuvaa onnettomuuspaikalta.

Intian kriketin pääsarjan kovapalkkaisimpiin pelaajiin kuuluva Rishabh Pant joutui vakavaan liikenne-onnettomuuteen, kun hän oli nukahtanut rattiin. Aiheesta kertoo Daily Mail.

Pant oli nukahtanut rattiin ja ajanut kolarin. The Lallantop -uutissivuston toimittaja Siddhant Mohan jakoi Twitterissä videon, jossa näkyy moottoritiellä valtava liekkimeri ja nurmikolla hoidettavana makaava Pant. Hän oli menettänyt auton hallinnan ja törmännyt keskikaiteeseen. Videota on katsottu yli kaksi miljoonaa kertaa.

Intialaisen NDTV Sportsin mukaan Pant oli päässyt ulos palavasta autosta etummaisen tuulilasin kautta. Pantin seurajoukkue tiedotti Twitterissä, että Pant on siirretty sairaalahoitoon. Useiden medioiden mukaan Pant oli matkalla yllättämään äitiään uudenvuoden kunniaksi.

25-vuotias Pant on Intian maajoukkuepelaaja ja yksi Intian pääsarjan Delhi Capitalsin tähtipelaajista. Hän on lajissaan yksi Intian kovapalkkaisimmista urheilijoista. Hänen palkkansa tänä ja ensi vuonna on yhteensä reilut 3,6 miljoonaa euroa. Pant on tienannut urallaan vajaat 8,5 miljoonaa euroa.

Katso pääkuvan videolta kuvaa onnettomuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja