Kourtney Kardashian kihlautui!

Kourtney Kardashian ja Scott Disick kihlautuivat Disickin kosittua tähteä Kardashianin tosi-tv-sarjan viimeisessä jaksossa. Kaksikko puuhaileekin nyt sarjaa hääsuunnitelmien tiimoilta.

Kourtney Kardashian, 31, ja Scott Disick ovat kihloissa. Disickin uskotaan kosineen mielitiettyään Kourtneyn ja tämän Kim-siskon tosi-tv-sarjan, Kourtney and Kim Take New York, viimeisessä jaksossa. Nyt kaksikon kerrotaan suunnittelevan omaa sarjaansa, jossa keskityttäisiin häiden suunnitteluun.

Myös Kourtneyn Khloé-sisko on solminut sopimuksen omasta sarjastaan, joka keskittyy tähden elämään Los Angeles Lakers -jengissä koripalloa pelaavan aviomiehen, Lamar Odomin, kanssa

– Viimeinen jakso Kourtney ja Kim Take New York -sarjassa näyttää Scottin kosimassa. Sitten – aivan kuin Khloé-sisko ja Lamar – Kourtney ja Scott saavat oman show'n lisäksi häät. Siitä tulee televisiokultaa, sisäpiiriläinen kertoi PopEater.comille.

– Se, mikä tekee uudesta show'sta suuren hitin on se, että Scott ja Kourtney ovat oikeasti onnellisempia kuin koskaan. Alttarille astelu on seuraava askel heille kameroiden kanssa tai ilman, lähde lisää.

Kourtneylla on kihlattunsa kanssa reilun vuoden ikäinen Mason-poika.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja