Kotoisan päätösjaksossa loihdittiin ympärivuotinen keidas – haku uudelle kaudelle on auki!

2:07
Katso videolta, millainen lopputulos pihalle syntyi!

Kotoisan kauden päätösjaksossa loihdittiin ympärivuotinen keidas. 

Maikkarin suositun remontointi- ja sisustusohjelman neljännellä kaudella uudistunut supertiimi pääsi toteuttamaan upeita muutoksia suomalaisten koteihin ja pihoille.

Kotoisan kaudella asiantuntijaviisikon uutena sisustussuunnittelijana aloitti Niina Ahonen, korjausrakentajana Rickard Carlsson ja pihasuunnittelijana Helga Andersson. Piharemonttien parissa Helgan kanssa jatkoivat jo aiemmalta kaudelta tutut viherrakentajaveljekset Arto ja Tero Kontio.

Neljännen kauden kauden viimeisessä jaksossa 7. huhtikuuta Helga suunnitteli omakotitalon takapihalle koko perheen pihan, jossa ympärivuotisuus ja pitkäikäiset ratkaisut olivat kaiken lähtökohta. Katso ylhäältä olevalta videolta, millainen muutoksesta tuli! 

Kotoisa saa myös jatkoa viidennen tuotantokauden jaksoi. Uudelle kaudelle etsitään parhaillaan mahdollisimman erilaisia ja eri kokoisia muutosprojekteja aina keittiön tai kylpyhuoneen päivittämisestä koko huoneiston kattavaan pintaremonttiin. Kaudelle haetaan mukaan myös erilaisia pihakohteita pienen puutarhan kunnostuksesta isompiin remontteihin. 

1:18
Kauden päätösjaksossa hyötypuutarhaan maalattiin kaivonrenkaat.

0:46
Näin omistajat reagoivat talon maalauksen paljastukseen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja