Mainos

Kotiin päässyt saunoja-Timo: "Joulusauna jää nyt väliin"

Heinolan löylykilpailussa pahasti palanut Timo Kaukonen haaveilee MTV3:n 45 minuuttia -ohjelmassa löylyistä saunassa.

- Niin paljon tekis mieli saunaan, siis niin paljon tekis mieli mennä saunan lämpöön, ei koviin löylyihin, vaan lämpöön. Jää joulusaunakin väliin, hän mietiskelee.

Nelisen kuukautta sairaalahoidossa ollut löylyn viisinkertainen maailmanmestari Kaukonen palasi kotiin toissapäivänä. MTV3:n 45 minuuttia -ohjelmassa sympaattisen oloinen Kaukonen toivoo palaavansa vielä joskus myös takaisin työelämään. Ennen traagista onnettomuuttaan hän työskenteli metallimiehenä.

- Siis tottakai haluan vielä palata normaalitöihin. En epäile yhtään, ettenkö palaisi, mutta kauanko siihen menee niin sitä eivät osanneet lääkäritkään sanoa. Mutta niin ne väittävät, että parin vuoden päästä tällaisestakin voi selvitä niin, ettei mitään olisi koskaan tapahtunutkaan - toivottavasti, hän sanoo hiljaa.

"Aion käydä katsomassa saunakilpailuja"

Saunakilpailut ovat Kaukosen osalta ohi, mutta häntä se ei harmita.

- Ei se harmita tosissaan kaiken tämän jälkeen kun tajusi, että selvisi. Ei se harmita yhtään. Aion kyllä kilpailuja käydä katsomassa, sillä siellä on paljon ihmisiä, joita on kymmenen vuoden aikana oppinut tuntemaan. Siellä on tuttuja kilpailijoita ympäri maailmaa, eikä sitä oikein osaa selittää, kuinka tärkeä tapahtuma se meille oli.

Timo Kaukonen pärjäsi löylykilpailussa muun muassa tavallista korkeamman kivunsietokyvyn ja runsaan hikoilun ansiosta. Kaukonen on ehtinyt miettiä itselleen jo uutta lajia, sillä kilpailuvietti on edelleen kova.

- On tullut semmoinen vimma, että jotakin pitäisi taas tehdä, jotain semmosta oikein kunnolla - omasta mielestä - mutta vaimo kyllä ehdotti lautapelejä, Kaukonen naurahtaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.