Koronavuosi toi nyrkkeilijä Edis Tatlin lähemmäksi perhe-elämää – pienten lasten isä valmistautuu nyt uuteen otteluun ja vuoteen

6:39
Näin Edis Tatli valmistautuu uuteen vuoteen.

Kahden lapsen isä nyrkkeilijä Edis Tatli on saanut viettää perheensä kanssa paljon laatuaikaa koronavuoden laittaessa uran tauolle.

Mestaruusnyrkkeilijä Edis Tatli hurmasi katsojat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2018. Tanssiohjelman voiton myötä hänestä tuli julkisuuden henkilö myös nyrkkeilyareenoiden ulkopuolella. Uralla miehen tähtihetket ovat olleet kaksi Euroopan mestaruutta. Kolmas voitto olisi tavoitteena ensi keväänä, mikäli koronatilanne sen sallii.

Vallitseva vuosi onkin ollut haastava myös Tatlille.

– Korona on pilannut tämän vuoden ihan kokonaan. Katsotaan, milloin pääsen ensi vuonna kehään, Tatli sanoo ja kertoo videolla vielä tarkemmin tulevasta ottelusta.

"Vietän aika paljon aikaa lasten kanssa"

Tatlilla ja hänen vaimollaan on kolmevuotias poika ja vuoden ikäinen tytär. Koronavuosi on tuonut miehelle myös antoisaa perheaikaa.  

– Vietän aika paljon aikaa lasten kanssa. Tykkään leikkiä heidän kanssaan paljon.

Tatli on jakanut myös hellyttäviä perhekuvia seuraajilleen Instagramissa.

Tatli kertoo vaimonsa olevan tottunut miehen lajiin. Perheessä tiedetään hyvin riskit, jotka kuuluvat kamppailulajeihin.

– Ei hän pelkää silleen. On jo tottunutkin siihen. Tietenkin ottelupäivänä hän jännittää todella paljon, mikä kuuluu asiaan.

Mitä suunnitelmia ja toiveita Tatlilla on vuodelle 2021? Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja