Koronatoimet synnyttävät uskomattomia tilanteita, jotka kuulostavat aprillipiloilta: Karita Mattila vahvistaa julkisuudessa liikkuvan kuvan aitouden: "Oikea on"

Jos aprillipäivänä huomaat rappukäytävässä  kuuluisan sopraanon allekirjoittaman ilmoituksen, jossa pahoitellaan tulevista lauluharjoituksista koituvaa häiriötä, niin kirjoitus tulisi normaalioloissa kuitattua luultavasti pilana.

Mutta koska elämme aikaa, jonka koronavirus on laittanut käytännössä aivan uuteen uskoon, niin oudotkkin asiat alkavat muuttua tosiksi.

Twitterissä tiedusteltiin turkulaisen taloyhtiön seinällä olevan ilmoituksen aitoutta. Ilmoituksen on allekirjoittanut sopraano Karita Mattila. Viestissä sanotaan, että sopraano asuu taloyhtiössä tilapäisesti. Siinä pahoitellaan lauluharjoituksista syntyvää meluhäiriötä.

Mattila vastaa Twitterissä esitettyyn tiedusteluun, että kyseessä on todellakin aito ja oikea viesti.

– Oikea on, Mattila vastaa hymiön kera.

Kommenteissa hehkutetaan, että taloyhtiö saa pikemminkin ilmaiskonsertin kuin meluhäiriöitä. Toisessa kommentissa todetaan, että taloyhtiön pitäisi myydä ovella lippuja sopraanon lauluharjoituksiin. Pyydetäänpä sopraanoa laulamaan myös parvekkeen kauttakin.

Mm. Yle on uutisoinut, että Mattila on ollut koronakaranteenissa turkulaisessa asunnossa. Mattila ei ollut päässyt palaamaan Lontoosta Yhdysvaltoihin koronapandemian vuoksi. Sen sijaan hän pääsi lentämään Suomeen ja hän oleskelee tilapäisesti turkulaisessa asunnossa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja