Koronatartuntojen määrä kasvanut 30 tapauksella eilisestä – KSML: Lääkärillä koronatartunta Kinnulassa

1:55
Tehostettu koronatestaus näkyy nyt ruuhkina kaikessa muussa näytteidenotossa.

Suomessa on raportoitu tänään 30 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Kahden viime viikon aikana on raportoitu 371 tartuntaa, mikä on 35 enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Seitsemän viime päivän aikana tartuntoja on todettu 214, kun edellisten seitsemän päivän summa oli 157.

Sairaalahoidossa olevien määrä ja mahdolliset kuolemantapaukset ilmoitetaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Perjantain tietojen mukaan Suomessa on todettu yhteensä 335 koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Sairaalahoidossa oli perjantain tietojen mukaan 14 ihmistä, joista yksi tehohoidossa.

Pirkanmaalla on löytynyt neljä uutta koronatartuntaa Fimlabin eilen tutkimista näytteistä. Tampereen yliopistollisen sairaalan mukaan kaksi tartunnoista liittyy opiskelijoilla aiemmin todettuun tartuntaketjuun. Yksi tartunnoista on saatu todennäköisesti ulkomailta.

Keski-Suomessa 1 600 asukkaan Kinnulassa koronatapaus

Keski-Suomen Kinnulassa paikkakuntalaisella lääkärillä on todettu koronavirustartunta, kertoo Keskisuomalainen.Lehden mukaan tartunnan saaneen läheinen oli ollut perjantaina töissä paikallisessa ravintolassa, joka sulki ovensa lauantaina tilanteen vuoksi.

Myös huoltamoravintola Kinnulan Parlamentti kertoo Facebookissa olevansa ainakin tänään suljettuna esiin tulleen tartuntaketjun vuoksi.Kinnulan kunta kertoo verkkosivuillaan, että tartuntaketjua selvitellään. Noin 1 600 asukkaan Kinnula sijaitsee Keski-Suomen maakunnan pohjoisosassa.

Kunnan terveyspalvelut tuottaa Terveystalo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja