Koronaa sairastanut huippuvalmentaja tulistui – iso toimittajajoukko vastassa Portugalissa: "Teidän pitäisi saada virus"

4:06
Videolla Tulosruudun tuore koronakatsaus.

Koronavirusta aiemmin sairastanut jalkapallovalmentaja Jorge Jesus kimpaantui, kun suuri joukko toimittajia oli vastaanottamassa häntä Lissabonin lentokentällä Portugalissa.

Brasilialaista Flamengoa valmentava Jesus kertoi viime viikon tiistaina, että hänellä oli havaittu koronavirustartunta. Torstaina Jesus kuitenkin sanoi iloisena, että hän oli parantunut ja toinen koronatesti oli osoittautunut negatiiviseksi. 

Jesus palasi tuoreeltaan kotimaahansa Portugaliin, kun myös Brasilian pääsarja keskeytettiin koronavirustilanteen myötä.

Jesus käytti kasvoja suojaavaa maskia ja hänellä oli hanskat käsissään, mutta Lissabonin lentokentällä häntä vastassa oli lukuisia valokuvaajia ja toimittajia, jotka eivät noudattaneet samoja turvatoimia. Vaikka 65-vuotias portugalilaisluotsi pyysi mediaa jättämään hänet rauhaan, toimittajat hiillostivat häntä kysymyksillä.

Tämä sai Jesuksen suuttumaan.

– Teidän olisi pitänyt saada virus, Jesus pauhasi Marcan mukaan.

Jesuksen ystävä kuoli hiljattain koronaviruksen seurauksena. Muun muassa Benficaa ja Sportingia aiemmin urallaan luotsannutta Jesusta odottaa nyt Lissabonissa kahden viikon karanteeni.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja